Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pacific Rim-serie met oorsprongsverhaal in ontwikkeling bij Legendary

Pacific Rim-serie met oorsprongsverhaal in ontwikkeling bij Legendary

Na Dune een prequelserie te hebben gegeven met Dune: Prophecy voor HBO Max, wil Legendary Entertainment hetzelfde doen met een andere filmtitel, Pacific Rim.
Een oorsprongsverhaal voor de Pacific Rim film-franchise is in de maak bij de indie studio van Eric Heisserer (Shadow and Bone). Het is onderdeel van een first-look deal die Heisserer en Chronology, zijn onlangs gelanceerde productiemaatschappij met Carmen Lewis, hebben getekend met Legendary om te werken aan IP en gerelateerde projecten.

15890 Pacific Rim

"Eric is een veelzijdige, productieve maker wiens lijst van kritische en commerciële successen voor zich spreekt," zegt Jason Clodfelter, President van Legendary Television. "We zijn verheugd om onze samenwerking met Eric, Chronology en Carmen te starten met een nieuw deel in het epische, wereldwijd populaire Pacific Rim-universum."

In het Pacific Rim-universum bestrijdt de mensheid monsters door zelf monsters te creëren. Geconfronteerd met de vergetelheid bouwt de mensheid Jaegers - enorme, gemechaniseerde krijgers bestuurd door onze dapperste en slimste mensen van over de hele wereld - om zich te verdedigen tegen een invasie van kolossale transdimensionale wezens die bekend staan als de Kaiju.

Pacific Rim werd in 2013 gelanceerd met de gelijknamige speelfilm van Guillermo del Toro en heeft zich uitgebreid naar andere media, waaronder televisie met de Netflix-animatieserie Pacific Rim: The Black.

Heisserer was onlangs showrunner, uitvoerend producent en schrijver van Shadow and Bone, dat twee seizoenen op Netflix heeft gelopen. Eerder schreef hij de succesvolle film Bird Box van Sandra Bullock en de sciencefictionthriller Arrival van Denis Villeneuve, die hem een Oscarnominatie en WGA Award opleverde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten