Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO heeft comedyserie Flat Tyres in ontwikkeling

HBO heeft comedyserie Flat Tyres in ontwikkeling

HBO is bezig met de ontwikkeling van de comedyserie Flat Tyres van productiemaatschappij Fifth Season.
De serie volgt een ongelukkige bende van vier bedrogen vrienden terwijl ze eindeloos proberen - en falen - om criminele bazen te worden van het meest levendige stadsdeel van Kaapstad.

15899 Thabo Rametsi en Robbie Leacock

Medebedenkers zijn Thabo Rametsi (foto links) en Robbie Leacock (foto rechts) en uitvoerend producenten zijn Nicholas Hatton en Jason Woliner voor Swindle Pictures en Matt Sadeghian en Geordan Somerville voor Brillstein.

Rametsi is een meervoudig bekroonde Zuid-Afrikaanse acteur, schrijver, regisseur en producent die heeft gespeeld in kritisch en commercieel succesvolle Afrikaanse films, waaronder de onafhankelijke speelfilm Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu, alsmede Amandla en Silverton Siege voor Netflix.

Hij is ook bekend om zijn rollen in Amerikaanse projecten waaronder de Showtime-serie Homeland met Claire Danes en de films The Gamechangers met Daniel Radcliffe en The Giver geregisseerd door Phillip Noyce.

Rametsi is ook de medebedenker van de aankomende grafische roman-serie Imbokodo, uitgegeven door Dark Horse Comics, samen met zijn producerende partner Thabiso Mabanna.

Leacock is een Britse schrijver, regisseur en producent die eerder werkte bij sportuitzendingen voordat hij naar Potboiler Productions in Londen verhuisde om de onafhankelijke speelfilms Final Portrait en The Little Stranger te produceren. Robbie was ook producent voor de Afrikaanse spionagethriller The Red Sea Diving Resort op Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten