Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Misdaad-dramaserie M.I.A. krijgt direct-naar-serie order van Peacock

Misdaad-dramaserie M.I.A. krijgt direct-naar-serie order van Peacock

Peacock heeft de misdaadthriller M.I.A. van Ozark-bedenker Bill Dubuque, die zich afspeelt in Zuid-Florida, een direct-naar-serie order gegeven.
MIA is de luchthavencode voor Miami. Het gebied Zuid-Florida bestaat uit de districten Miami-Dade, Broward en Monroe.

In M.I.A. is drugshandel een familieaangelegenheid voor Etta Tiger Jonze. Maar wanneer haar familie voor haar ogen wordt afgeslacht, gaat Etta op zoek naar gerechtigheid voor de verantwoordelijken - om haar bloedverwanten te wreken. Tegelijkertijd bouwt ze haar eigen gekozen familie op, waardoor haar reis van machteloze wees naar de machtigste criminele Queenpin van Zuid-Florida in gang wordt gezet.

15942 M.I.A. Peacock

M.I.A. is de nieuwste serie die de louche onderbuik van Zuid-Florida behandelt, na onlangs uitgebrachte titels waaronder Chris Brancato's Hotel Cocaine voor MGM+ en twee Netflix-series: het door Sofia Vergara geleide Griselda en de eerste seizoenen van Narcos gericht op Pablo Escobar, die beide uitvoerende producenten hadden waar Eric Newman, Doug Miro en Carlo Bernard deel van uitmaakten. Narcos werd mede-gecreëerd door Brancato. De Showtime-serie Dexter speelde zich ook af in Miami.

Dubuque heeft samen met Mark Williams het misdaaddrama Ozark op Netflix gecreëerd. Tijdens de vier seizoenen van de serie werd het genomineerd voor 45 Emmy Awards, waaronder vier overwinningen, naast onderscheidingen bij de Golden Globes, WGA, SAG en DGA Awards.

MRC zal de serie produceren, met Karen Campbell (Outlander, Dexter) als uitvoerend producent en showrunner. Stefano Sollima zal regisseren en uitvoerend produceren. Eerder werkte hij als bedenker en regisseur van ZeroZeroZero en als showrunner en regisseur van de Italiaanse serie Gomorra (2014).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten