Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt nieuwe animatieserie van BoJack Horsemen-bedenker

Netflix bestelt nieuwe animatieserie van BoJack Horsemen-bedenker

Raphael Bob-Waksberg, bedenker van BoJack Horseman, is terug bij de streamer met een nieuwe geanimeerde serie, Long Story Short.
Long Story Short komt van Michael Eisner's The Tornante Company, die BoJack Horseman produceerde, evenals ShadowMachine, die de animatie deed. De serie wordt gelanceerd in 2025.

De bestelling komt tien jaar na de dag dat Netflix BoJack Horseman lanceerde, dat zes seizoenen liep en eindigde in 2020.

15946 Raphael Bob-Waksberg-Netflix-BoJack Horseman

Volgens de synopsis gaat de serie over een familie in de loop der tijd. Het gaat over de gedeelde geschiedenis, de inside jokes, de oude wonden. Als je ooit een moeder, vader, broer of zus, partner of kind hebt gehad, dan is dit de serie voor jou - en zou je er trouwens dood aan gaan om ze te bellen?

Bob-Waksberg (foto boven, links) zal schrijven en fungeren als showrunner voor de serie, die hij samen met Noel Bright en Steven A. Cohen zal produceren voor Tornante Television. Lisa Hanawalt is toezichthoudend producent en ontwerpt de originele tekeningen voor de serie. ShadowMachine produceert vanuit zijn animatiestudio in Los Angeles. Corey Campodonico en Alex Bulkley zijn co-uitvoerend producenten.

"Het is echt een kick en een eer om weer te doen waar ik het meest van hou: het opstellen van enthousiaste pull-quotes voor persberichten naar Hollywood vakbladen," zei Bob-Waksberg. "Wie zegt dat je niet weer naar huis kunt?!"
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten