Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Murray Bartlett en Eve Hewson spelen de hoofdrollen in Hulu-comedypilot Downforce

Murray Bartlett en Eve Hewson spelen de hoofdrollen in Hulu-comedypilot Downforce

Murray Bartlett en Eve Hewson zijn klaar om de comedypilot Downforce te leiden voor Hulu.
Downforce volgt Victoria (Hewson, foto links), de vervreemde dochter van de eigenaar van een legendarisch raceteam, Sir Trevor (Bartlett, foto rechts), die terugkeert in het familiebedrijf. Het tweetal moet een gemeenschappelijke basis vinden of het risico lopen de erfenis van het team te vernietigen.

15989 Eve Hewson en Murray Bartlett

Sir Trevor wordt beschreven als de oprichter en eigenaar van het team. Victoria is een gewiekste en meedogenloze investeringsbankierster die haar weg terugvindt naar het hoofdkantoor. Zij heeft verstand van zaken, hij van racen, en samen moeten ze de zaken van het racen weer zien op te lossen nadat ze jaren uit elkaar zijn geweest.

Alec Berg zal de pilot regisseren en uitvoerend produceren samen met Adam Countee, die beiden een overall deal hebben bij ABC Signature. Uitvoerend producenten zijn Marty Bowen en Wyck Godfrey voor Temple Hill, Daniel Ricciardo, Amy Solomon en Lionsgate.

Hewson speelt een hoofdrol tegenover Nicole Kidman en Dakota Fanning in The Perfect Couple, Susanne Bier's gelimiteerde serie voor Netflix. Ze is binnenkort ook weer te zien in het tweede seizoen van de donkere comedyserie Bad Sisters van Apple TV+, van bedenker Sharon Horgan. Eerdere televisierollen waren onder andere in The Knick van Cinemax en de miniserie Behind Her Eyes van Netflix.

Murray speelt tegenover Nicole Kidman in Hulu's tweede seizoen van Nine Perfect Strangers en was eerder te zien in HBO's The White Lotus. Hij werd genomineerd voor een Emmy Award 2023 voor Voortreffelijke Mannelijke Gastrol in een Dramaserie voor zijn rol als Frank in HBO's The Last of Us. Tegelijkertijd werd hij genomineerd voor Voortreffelijke Mannelijke Bijrol in een Gelimiteerde/Anthologieserie of Televisie Film als Nick De Noia in Hulu's serie Welcome to Chippendales.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten