Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ maakt horror-comedyserie Widow's Bay

Apple TV+ maakt horror-comedyserie Widow's Bay

Apple TV+ heeft de tiendelige horror-comedyserie Widow's Bay besteld van bedenker en uitvoerend producent Katie Dippold.
Hiro Murai, genomineerd voor een Emmy Award (Mr. & Mrs. Smith, The Bear) gaat de pilot regisseren en produceert samen met Claudia Shin en Carver Karaszewski.

Widow's Bay speelt zich af op een mysterieus vervloekt eiland in New England en volgt de bijgelovige inwoners, geleid door een burgemeester die weigert hun waarschuwingen te geloven.

16002 Katie Dippold & Hiro Murai

Dippold (foto links) was schrijver bij NBC's Parks and Recreation voordat ze haar speelfilm The Heat verkocht, geregisseerd door Paul Feig met Sandra Bullock en Melissa McCarthy in de hoofdrollen. The Heat won een American Comedy Award voor beste comedyscenario en een People's Choice Award voor favoriete komische film.

Na The Heat schreef ze mee aan Ghostbusters: Answer the Call, ook geregisseerd door Paul Feig met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon en Leslie Jones in de hoofdrollen. Onlangs schreef Dippold het scenario voor Disney's Haunted Mansion (2023), geregisseerd door Justin Simeon met in de hoofdrollen Danny DeVito, LaKeith Stanfield, Rosario Dawson en Owen Wilson.

Murai (foto, rechts) is een filmmaker en regisseur die onlangs de Prime Video-serie Mr. & Mrs. Smith produceerde en regisseerde, waarvoor hij zijn laatste Emmy-nominatie kreeg voor Voortreffelijke Regie voor een Dramaserie voor zijn werk aan de première-aflevering van de serie. Murai en andere uitvoerende producenten werden genomineerd voor een Emmy voor de nominatie van de serie voor Voortreffelijke Dramaserie. Mr. & Mrs. Smith scoorde in totaal 16 Emmy-nominaties voor het eerste seizoen van de serie.

Hij is een Emmy-winnaar als uitvoerend producent van de FX/Hulu hit The Bear in 2023 toen de serie Voortreffelijke Comedyserie won.

Murai werkte eerder samen met Donald Glover als uitvoerend producent en regisseur van de met een Emmy bekroonde FX-serie Atlanta. De serie verdiende zes Emmy's en 19 nominaties, waaronder vier voor Murai's persoonlijke regiewerk. Daarnaast was hij de regisseur en uitvoerend producent van de Emmy-genomineerde serie Station Eleven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten