Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wolf King: Netflix onthult teaser en nieuwe titel voor geanimeerde fantasy-avonturenserie

Wolf King: Netflix onthult teaser en nieuwe titel voor geanimeerde fantasy-avonturenserie

De geanimeerde bewerking van Netflix van de Wereworld-boeken komt eindelijk dichterbij, met een teaser en een nieuwe titel onthuld als onderdeel van de Geeked Week van de streamer.
Wereworld wordt volgend jaar uitgezonden en heet nu Wolf King. Het project ligt al een tijdje in het verschiet en werd voor het eerst aangekondigd als onderdeel van een achtkoppige Europese animatiereeks in juni 2022. Bekijk de nieuwe trailer hierboven.

Gebaseerd op de boeken van Curtis Jobling, is Wolf King een fantasy-avonturenreeks die Drew Ferran volgt, terwijl hij volwassen wordt en ontdekt dat hij de laatste is van een lange rij weerwolven en de rechtmatige heerser van een land dat wordt geregeerd door weerheren. Drew moet vechten om de tirannie van de Leeuwenheren af ​​te schaffen en de troon terug te winnen.

De serie werd besproken als onderdeel van de vierde Geeked Week van Netflix, waarin een aantal trailers, teasers en afbeeldingen zijn onthuld, waaronder voor Cobra Kai. Wolf King wordt geregisseerd door Tom Brass voor Jellyfish Pictures en geproduceerd door Angelo Abela, Tim Compton, Curtis Jobling en Barry Quinn voor de Britse indie Lime Pictures.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten