Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste blik op zogenoemde 'live-action anime' Heart Attack

Eerste blik op zogenoemde 'live-action anime' Heart Attack

Het is tijd voor Heart Attack. Skybound en Robot hebben de eerste afbeeldingen gereleased voor de serie die wordt gemaakt voor het Japanse netwerk Fuji TV.
Het team achter het project pitcht het als ‘live-action anime’ en we kunnen nu de eerste sneak peeks delen en melden dat Cineflix Rights de distributie voor zijn rekening neemt. Het zal de serie internationaal lanceren op MIPCOM, de grootste tv-markt van het jaar. Het achtdelige drama is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle graphic novel, gemaakt door Shawn Kittelsen en Eric Zawadzki uit Mortal Kombat 2.

De serie speelt zich af in een post-pandemisch Japan. Het volgt een deel van de bevolking dat bovennatuurlijke vermogens heeft, bekend als Varianten, en die vanwege hun krachten te maken krijgen met onderdrukking. Wanneer twee Varianten, Ema en Umin, elkaar ontmoeten, maken ze een onverwachte verbinding en vechten ze samen voor hun bestaan ​​en vrijheid.

16049 Heart Attack 1

In de serie spelen Kanichiro de rol van Umin, Toko Miura als Ema en Goro Kishtani als Umins begeleider, Unit Chief Liu.

Takeshi Maruyama regisseert. Robert Kirkman, David Alpert, Rick Jacobs en Glenn Geller produceren voor Skybound. Koji Ishi en Takeshi Shimokawa zijn directeur van Fuji.

“Door anime om te zetten in live action-drama, zal Heart Attack niet alleen de miljoenen superfans van een ongelooflijk populair tv-genre aanspreken, maar ook een breder publiek dat van sciencefictionthrillers houdt”, aldus James Durie, hoofd van Scripted, Cineflix Rights. “Met de toegevoegde stamboom van Skybound, de creatievelingen achter de enorme wereldhit The Walking Dead, verwachten we veel interesse van wereldwijde kopers terwijl we ons voorbereiden op de lancering ervan op MIPCOM.”

Koji Ishii, Senior Executive Director van Fuji TV voegde eraan toe dat de omroeporganisatie en Skybound de internationale markt in de gaten hadden toen ze samenwerkten voor Heart Attack: “Nu Cineflix Rights de serie distribueert, hoop ik dat mensen over de hele wereld zullen genieten van dit krachtige verhaal dat zal sci-fi-fans boeien met het thema van jonge mannen en vrouwen, liefde en onderdrukking.”

“Het Cineflix Rights-team heeft een uitstekende reputatie voor het plaatsen van topdrama’s bij omroepen en streamingplatforms over de hele wereld”, zegt Rick Jacobs, Managing Partner, Linear Content, Skybound Entertainment, dat achter The Walking Dead en Amazon-hit Invincible staat. “We hebben in het verleden geweldige samenwerkingen gehad met Cineflix Rights en we zijn verheugd om onze samenwerking met hen voort te zetten terwijl we Heart Attack lanceren.”

16049 Heart ATtack 2
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

abubacarjafar1
Gisteren, 00:29
jafarabubacar48x-on:gmail.com
1Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten