Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MGM+ bestelt Robin Hood-serie van Seal Team-producent John Glenn

MGM+ bestelt Robin Hood-serie van Seal Team-producent John Glenn

MGM+ heeft een nieuw Robin Hood-drama besteld dat zal worden geleid door John Glenn, showrunner en uitvoerend producent van onder andere Seal Team.
De serie van Lionsgate Television over de klassieke vogelvrije held wordt geregisseerd en geproduceerd door Jonathan English. Todd Liebermann van Hidden Pictures is ook producent. Robin Hood begint begin 2025 met de productie in Servië in de PFI Studios, voor het debuut op MGM+ later volgend jaar.



Glenn (foto) en English zijn ook de schrijvers en uitvoerend producenten, terwijl Carly Kleinbart en Nicole Bryant toezicht houden op de serie voor Hidden Pictures. De MGM+ serie bevat ook een liefdesverhaal tussen Robin Hood en Marian.

"Het is een slim, meeslepend, romantisch avontuur dat historische authenticiteit, psychologische diepgang en een verhoogde focus op de relatie tussen Rob en Marian toevoegt aan het geliefde verhaal. Na de Normandische invasie van Engeland worden Rob, de zoon van een Saksische boswachter, en Marian, de dochter van een Normandische heer, verliefd op elkaar en werken ze samen om te vechten voor gerechtigheid en vrijheid.

Terwijl Rob opklimt tot leider van een groep rebelse vogelvrijen, infiltreert Marian in de macht aan het hof. Beiden werken samen om koninklijke corruptie tegen te gaan en vrede te brengen in het land," aldus de producenten van de serie in een synopsis.

Robin Hood zal ook beschikbaar zijn voor MGM+ kijkers in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika, België, Nederland en Luxemburg.

"John en Jonathan brengen een epische schaal en een diep resonerend verhaal in deze nieuwe versie van Robin Hood. We zijn verheugd om samen te werken met MGM+ en Todd om het legendarische verhaal van Robin Hood naar een modern publiek te brengen," voegde Jocelyn Sabo, senior vice president van scripted television development bij Lionsgate, toe in een verklaring.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten