Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Thing About Pam heeft nieuwe gelijksoortige serie in ontwikkeling

The Thing About Pam heeft nieuwe gelijksoortige serie in ontwikkeling

Een nieuwe franchise voor waargebeurde misdaadseries, The Thing About..., wil zich aansluiten bij American Crime Story, Monster en Dr. Death.
Peacock is bezig met de ontwikkeling van The Thing About Tommy, van schrijver Bruce Marshall Romans (foto, inzet) en de bedrijven achter de gelimiteerde serie The Thing About Pam van NBC uit 2022, NBC News Studios en Blumhouse, vertellen bronnen. UCP, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.

16095 The Thing About Tommy

The Thing About Tommy is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Thomas Randolph, bijgenaamd Black Widower, die zes keer getrouwd is geweest en waarvan vier vrouwen uiteindelijk dood zijn.

Net als The Thing About Pam, waarin de betrokkenheid van Pam Hupp bij de moord op Betsy Faria in 2011 werd beschreven, komt The Thing About Tommy voort uit de verslaggeving van Dateline over de zaak. Het nieuwsmagazine van NBC maakte een profiel van Randolph in de meerdelige serie The Widower.

Na de première op NBC is The Thing About Pam, met Renée Zellweger als Hupp, te zien op Peacock, waar ook Dr. Death en de Dateline-bibliotheek te zien zijn.

Naast het schrijven van het script voor de pilot, is Romans uitvoerend producent van The Thing About Tommy met Jason Blum, Chris Dickie en Jeremy Gold voor Blumhouse en Liz Cole van NBC News Studios.

Romans is onder andere schrijver-producent van Falling Skies, Hell On Wheels, The Punisher, Deputy en Shantaram.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten