Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maker van Reservation Dogs komt met nieuwe serie

Maker van Reservation Dogs komt met nieuwe serie

Reservation Dogs medebedenker en showrunner Sterlin Harjo heeft zijn volgende serie bij FX.
De Disney-zender heeft een serieorder geplaatst voor een drama met Ethan Hawke (die een gastrol speelde in het laatste seizoen van Reservation Dogs). De serie zonder titel, eerder bekend als The Sensitive Kind, speelt zich af in Tulsa, Oklahoma, en heeft naar verluidt een film noir vibe rond Hawke's personage, een "man die te veel weet". Andere details worden voorlopig achtergehouden.

FX weigerde commentaar te geven.

16114 Sterlin Harjo

Het laatste seizoen van Reservation Dogs kreeg een nominatie voor beste comedyserie bij de Emmy Awards in september, een van de vier nominaties voor de serie dit jaar. FX bestelde in februari een pilot voor de nieuwe serie.

Naast Hawke bestaat de cast uit Keith David, Siena East, Jeanne Tripplehorn, Tim Blake Nelson, Scott Shepherd, Tracy Letts, Kyle MacLachlan, Macon Blair, Killer Mike, Kaniehtiio Horne (die een gedenkwaardige terugkerende rol had als Deer Lady in Reservation Dogs), Cody Lightning, Michael Hitchcock en Ryan Kiera Armstrong.

FX Productions, waar Harjo (foto boven) een algemene overeenkomst heeft, produceert de serie. Harjo schreef en regisseerde de pilot en zal samen met Hawke en Garrett Basch de serie produceren.

Het Harjo-Hawke drama is de tweede serieorder voor FX in de afgelopen twee dagen. Deze week bestelde het netwerk The Beauty van makers Ryan Murphy en Matthew Hodgson, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten