Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO kondigt nieuwe serie en terugkeer data aan en vernieuwd talkshow

HBO kondigt nieuwe serie en terugkeer data aan en vernieuwd talkshow

HBO doet in één week tijd verschillende aankondigingen. Eén daarvan is de vernieuwing van de talkshow Real Time with Bill Maher met maar liefst twee seizoenen. Dat betekent dat Real Time with Bill Maher tot zeker 2017 op de buis te zien zal zijn. Op 9 januari ging seizoen dertien van start en voor 2016 en 2017 staan seizoen veertien en vijftien al gepland met elk 35 afleveringen. Michael Lombardo, president, HBO programmering zei: “HBO heeft Bill Maher een ongecensureerd forum gegeven sinds de late jaren '80. Deze uitbreiding van onze succesvolle partnerschap garandeert dat Bill zijn onverschrokken inzichten kan blijven bieden, door middel van het volgende presidentsverkiezingen seizoen, wanneer zijn oneerbiedige humor meer dan ooit zeker nodig zal zijn.” "Gelukkig voor mij, zullen Amerikaanse politici het nooit rustig krijgen, dus elk seizoen is een verkiezingsseizoen," verklaarde Bill Maher.

Op zondag 12 april zullen drie van HBO’s series van start gaan. Dat is het vijfde seizoen van Game of Thrones, het tweede seizoen van Silicon Valley en het vierde seizoen van Veep. Al deze series zullen tien aflevering krijgen.

En dan is er de nieuwe komedie The Brink die in de zomer van 2015 in première zal gaan. De serie met onder andere Jack Black, Tim Robbins en Pablo Schreiber zal 10 afleveringen gaan krijgen. Wanneer een schurk algemene controle over Pakistan en zijn nucleaire arsenaal grijpt, rust het lot van de wereld op de schouders van drie onwaarschijnlijke Amerikanen: minister van Buitenlandse Zaken Walter Larson, nederige buitenlandse dienst officer Alex Talbot en stoere Marine fighter pilot Zeke Tilson. Van de turbulente straten van het Midden-Oosten, het witte huis Situation Room, en op een vliegdekschip op de Rode Zee, moeten deze drie gecompromitteerde zielen door de chaos om hen heen de rust zien te bewaren en samenwerken om Wereld Oorlog III te voorkomen.

Verheug jij je op 12 april? Ga je naar The Brink kijken? En volg jij de talkshow van Bill Maher?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten