Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
History komt met survivalserie Alone

History komt met survivalserie Alone

Wie fan is van series als The Quest en Capture heeft er wellicht een nieuwe serie bij om te volgen. History komt namelijk deze zomer met haar eigen survivalserie, genaamd Alone. Tien deelnemers worden in de wildernis van Vancouver Island achter gelaten en dienen te overleven met datgene wat zij hebben weten te verzamelen in hun rugtas. Er staat een half miljoen dollar op het spel.

De serie is in de traditie van Naked and Affraid van Discovery en Survivor van CBS, alleen hebben deze deelnemers geen team, geen partner, geen crew en geen bekende presentator. Wat hebben ze dan wel zou je denken? Volgens History hebben zij tenminste wel kleding en een rugtas.

De deelnemers worden van elkaar gescheiden en dienen te overleven in moeilijk terrein, waar zij zelf dienen te zorgen voor hun onderkomen en mogelijke dreigingen het hoofd moeten bieden. Zij worden geconfronteerd met extreme isolatie en psychologische factoren, terwijl zij zich in het diepe gooien. De deelnemers documenteren ook zelf hun ervaringen, aldus History.

Ga jij deze nieuwe survivalserie volgen?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Droene
16 april 2015, 21:29
Lijkt mij wel wat :D
0
Log in om een reactie achter te laten