Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt vier dramaseries en twee komedies

CBS bestelt vier dramaseries en twee komedies

CBS kon, natuurlijk, niet achterblijven. De zender maakt dan ook de nieuwe series voor het aankomend televisieseizoen bekend. Dit zijn ze:

Code Black

Een medisch drama gesitueerd in het drukste en beruchtste ziekenhuis van het land. Het buitengewone personeel strijdt tegen een gebroken systeem om hun idealen, en de patiënten die hen het meeste nodig hebben, te beschermen. Geproduceerd door ABC Studios.

De cast: Marcia Gay Harden, Bonnie Somerville, Raza Jaffrey, Luis Guzman, Melanie Kannokada, Harry M. Ford, Ben Hollingsworth en William Allen Young.

Criminal Minds: Beyond Borders

De serie draait om een divisie van de FBI die Amerikaanse burgers overzee, die in gevaar zijn, ondersteunen. Geproduceerd door ABC Studios in samenwerking met CBS Television Studios en The Mark Gordon Company.

De cast: Gary Sinise, Daniel Henney en Tyler James Williams.

Limitless

Een dramaserie gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011. De serie draait om Brian Finch. Finch ontdekt de bijwerkingen van de mysterieuze drug NZT en wordt gedwongen om zijn nieuwe vaardigheden in te zetten voor de FBI. Geproduceerd door CBS Television Studios.

De cast: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper en Mary Elizabeth Mastrantonio.

Rush Hour

Gebaseerd op de gelijknamige film met Jackie Chan en Chris Tucker. Een stoïcijnse politie agent uit Hong Kong krijgt een zaak in Los Angeles. Daar wordt hij gedwongen samen te werken met een arrogante Afro-Amerikaanse agent die helemaal niet gediend is van een partner. Geproduceerd door Warner Bros. Television.

De cast: Justin Hires, Jon Foo, Aimee Garcia en Wendie Malick.

Angel of Hell

Wanneer Amy in het leven komt van Allison beweert zij haar beschermengel te zijn. Zij vormen dan ook een onwaarschijnlijke vriendschap. Maar is Amy echt een beschermengel of is zij gewoon gestoord. Geproduceerd door CBS Television Studios

De cast: Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer en Kevin Pollak.

Life in Pieces

Een komedie over een familie, verteld door de verschillende verhalen van haar verschillende familieleden.

De cast: Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones, Colin Hanks, Angelique Cabral, Thomas Sadoski, Betsy Brandt, Dan Bakkedahl, Niall Cunningham, Holly J. Barrett en Giselle Eisenberg.


De cast van Criminal Minds: Beyond Borders. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan ABC

Heeft een van deze series je interesse gewekt?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

JanWillemK
9 mei 2015, 20:41
Criminal Minds: Beyond Borders en Limitless lijken me wel wat.
Criminal Minds: Beyond Borders voor de cast, ik ben alleen geen fan van Anna Gunn, maar daar kan ik wel mee leven.
De film Limitless heeft wel een goed concept en werkt goed in een film, ben benieuwd hoe dat zich gaat uitten in een serie.
0
anonymous
9 mei 2015, 22:36
Dan heb ik goed nieuws voor je. Anna Gunn heeft zich terug getrokken uit het project. Ik vond het al een vreemde keuze. Na Breaking Bad is het best een stap achterwaarts om Criminal Minds te doen.
0
JanWillemK
9 mei 2015, 23:45
Top!
Wel stom dat ze zich terug getrokken heeft, ik denk niet dat ze iets veel beters zal ze niet krijgen denk ik.
0
anonymous
10 mei 2015, 00:45
Met twee Emmy's op haar schoorsteen heeft ze wel de meeste series voor het uitkiezen. Die land binnen afzienbare tijd wel iets groots.
0
JanWillemK
10 mei 2015, 10:46
Tja, ik vond altijd dat ze de prijzen niet verdiende maar ik ben dan ook nooit geen fan van haar geweest. Zolang ze maar een rol krijgt in een serie is die ik niet wil gaan kijken vind ik het prima :P
0
Log in om een reactie achter te laten