Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nicki Minaj krijgt eigen komedieserie bij ABC Family

Nicki Minaj krijgt eigen komedieserie bij ABC Family

De superster Nicki Minaj (Steven Universe) krijgt een eigen half uur durende komedieserie bij ABC Family. De één camera komedieserie zal een biografie worden over het leven van Minaj toen zij met haar familie emigreerden vanuit Trinidad in de jaren '90. De focus zal liggen op de jaren waarin zij opgroeiden in Queens {New York} met haar levendige familie en haar persoonlijke reis en muzikale evolutie die uiteindelijk leidde tot de ster die ze vandaag is.

De opnames beginnen deze winter in Queens en Minaj zal niet alleen uitvoerend producent zijn maar ook de hoofdrolspeelster. "Dit is een van mijn meest unieke avonturen", aldus Minaj in een officiële verklaring. "Ik kan niet trotser zijn en heb veel zin om te gaan samenwerken met een fantastisch team mensen om de wereld iets speciaals te laten zien."

Kate Angelo (Will & Grace) zal de serie schrijven en produceren. ABC zegt in een verklaring: "Nicki is een internationale superster. Toch weet niet iedereen hoe inspirerend en grappig haar ware verhaal is." Er is nog geen titel of premièredatum bekend gemaakt.

Ga jij kijken naar de biografische komedieserie over het leven van Nicki Minaj?

Nicki Minaj in 2015
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

CC11
30 september 2015, 18:08
Ik kan niet zeggen dat ik hier met ongeduld op zat te wachten.
3
anonymous
30 september 2015, 18:10
"Nicki is een internationale superster."

Waar moet ik deze dame van kennen dan?
2
anonymous
30 september 2015, 21:49
Haha, Inartie. Waarschijnlijk geen Rap-liefhebber? Nicki Minaj is wel degelijk een superster op dit moment. Qua Rap is zij qua bekendheid op dit moment op het niveau van iemand als Drake, Jay-Z en Kanye West. Dat wilt zeggen: uitverkochte zalen wereldwijd.
0
anonymous
1 oktober 2015, 10:46
Nee, heb idd niks met Rap, heb sowieso niet veel met muziek, dus daarom dat ik haar niet kende.
0
RLS90
30 september 2015, 22:46
In US doet ze het goed, maar ik denk dat alleen de echte fans dit een kans zullen gaan geven. Ik zal het niet kijken in ieder geval.
0
Fija
2 oktober 2015, 12:09
Ik heb haar zien acteren in de film The Other Woman en I was not impressed. Ik zal waarschijnlijk 1 of 2 afleveringen zien omdat ik nieuwsgierig ben maar ik gok dat het een kortdurende serie is.
0
Log in om een reactie achter te laten