Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fox bestelt nieuwe serie Shots Fired

Fox bestelt nieuwe serie Shots Fired

Naar aanleiding van enkele actuele gebeurtenissen komt Fox in het nieuwe jaar met Shots Fired, een serie over schietpartijen in een kleine stad. De serie, van bedenkers Gina Price-Bythewood en Reggie Rock Bythewood, volgt een nog naamloos karakter (gespeeld door Sanaa Lathan), die als onderzoeker te werk gaat na een reeks schietpartijen in een kleine stad in Tennessee. Samen met een aanklager, die is aangesteld door de Officier van Justitie, moet ze omgaan met alle media-aandacht, het publieke debat en de sociale onrust in de stad.

''Gina en Reggie hebben een diep ontroerend beeld van een tijdig en gevoelig onderwerp dat onze cultuur momenteel doordringt.'', vertelt Fox-president David Madden in een verklaring. ''Deze serie vertelt niet alleen een belangrijk verhaal, ook is het een mysterieuze thriller en dat had niemand beter kunnen doen dan dit creatieve team.''

De pilot wordt geschreven door Prince-Bythewood en Bythewood. Brian Grazer en Francie Calfo zijn aangesteld als uitvoerend producenten. Het eerste seizoen is in het nieuwe jaar te zien bij Fox.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten