Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe Marvel-serie The Inhumans op ABC

Nieuwe Marvel-serie The Inhumans op ABC

ABC breidt het Marvel-imperium uit met Marvel's The Inhumans, een live-action drama dat volgend jaar op het netwerk gepland staat. De nieuwe, acht episodes tellende serie zal het nooit eerder vertelde epische avontuur laten zien van Black Bolt en de koninklijke familie zoals ze geïntroduceerd zijn in de Marvel comics van The Fantastic Four door Stan Lee en Jack Kirby.

De eerste twee afleveringen gaan tevens ook in première in IMAX-theaters in Amerika en zullen begin september 2017 twee weken draaien, voordat de show zijn tv-debuut maakt.

Een film over The Inhumans was oorspronkelijk gepland voor november 2018, werd toen verplaatst naar 2019 en daarna uitgesteld zonder een nieuw geplande datum. Het lijkt er dus op dat er voorlopig geen film komt en dat Marvel verder wil met The Inhumans in de vorm van een serie.

The Inhumans zijn een ras van supermensen met diverse en unieke vaardigheden. Ze werden geïntroduceerd in Agents of S.H.I.E.L.D. toen Chloe Bennet's Skye, via terrigen mist , veranderde in de Inhuman Quake. De nieuwe Inhumans-serie zal echter geen koppeling met voorgenoemde serie hebben.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

JanWillemK
15 november 2016, 18:24
Zijn we ondertussen nog niet klaar met al die Marvel superhelden series? DC FTW (;

Maar even zonder te dollen.. Ik ben wel een beetje klaar met die superhelden series. Ik kijk alleen nog Gotham, de rest heb ik na een paar afleveringen afgezet of ben ik mee gestopt (Arrow, Flash, Daredevil, Jessica Jones).
1
DavidPrice
16 november 2016, 07:24
Ik snap jou wel! Er is een uitzondering, Jessica Jones vond ik echt mooi gemaakt.
0
Javelin
16 november 2016, 11:07
Ja en vergeet niet dan Iron Fist er ook nog aan zit te komen hea. Dus we hebben inmiddels Arrow, The Flash, Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage, Legends of Tomorrow. Dan komt dus nog deze en Iron Fist en ze zijn nog bezig met The Punisher en The Defenders.

Kan me haast niet voorstellen dat iedereen alles nog interessant gaat vinden. Luke Cage vond ik namelijk echt drama en het 2e seizoen van Daredevil was al lang niet meer zo goed als het eerste. Daarnaast is Arrow echt wel klaar. En ook voor het 2e seizoen van Jessica Jones loop ik niet echt warm...
0
anonymous
16 november 2016, 14:58
Dan is er een voordeel, niemand verplicht je om te kijken.Het is heel simpel als een serie geen geld meer opbrengt stopt het vanzelf. Marvel en DC verdienen nog genoeg aan hun series en films, dus zullen ze nog wel een poosje blijven.

Las laatst ergens dat DC een miljard per jaar verdient aan hun tv-series. Dus of je het nu goed of slecht vind maakt Marvel en DC niks uit, zolang het geld maar binnenstroomt.
0
alex3012
17 november 2016, 17:44
ik klaag niet kijkt lkkr weg
0
thales
17 november 2016, 23:51
Superhelden series zijn zo ........... out of date. Niet leuk meer. Ten eerste is het allemaal al gedaan ten tweede zijn ze gewoon niet goed. Weg ermee!
0
thales
17 november 2016, 23:52
Doe maar een serie als fargo of breaking bad dat zijn pas series!
0
tweemaalh
18 november 2016, 00:18
Het kan best wat worden. Het is voor mij al positief genoeg dat het maar acht afleveringen zijn en niet 22. Dus dat betekent niet eindeloos oprekken van verhaallijnen zoals met Arrow en S.H.I.E.L.D. gebeurt. Daarnaast heeft Black Bolt een aantal interessante verhaallijnen in de comics. De vraag is wel welke toon de serie aan gaat slaan. Aangezien het ABC is, verwacht ik een wat meer familievriendelijke toon, zoals Agents of S.H.I.E.L.D. of Agent Carter. Terwijl ik juist denk dat een Daredevil-achtige toon beter past bij een serie als deze.
0
Log in om een reactie achter te laten