Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in februari 2017

Net als in januari hebben we voor februari alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Powerless

Te zien vanaf: Donderdag 2 februari bij NBC.
Het verhaal: Powerless speelt zich af in één van de slechtste verzekeringsmaatschappijen van Amerika, met de twist dat het zich afspeelt in het universum van de DC Comics. De show volgt personen zonder superkrachten in een wereld van superhelden en schurken.
De cast: Vanessa Hudgens, Claire Titelman, Christina Kirk en Danny Pudi.
Video on youtube


Training Day

Te zien vanaf: Donderdag 2 februari bij CBS.
Het verhaal: Training Day is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001. In de film volgen we een jonge agent van de L.A.P.D. gespeeld door Hawke. Hij gaat in training bij een doorgewinterde sergeant die er bijzondere methodes op na blijkt te houden om zo drugssmokkelaars te slim af te zijn. Gedurende de film komt het personage van Hawke er achter dat zijn mentor een dubbele agenda blijkt te hebben. De serie begint 15 jaar na deze gebeurtenissen.
De cast: Bill Paxton, Drwe Van Acker, Justin Corwell en Chrisina Vidal.
Video on youtube


Santa Clarita Diet

Te zien vanaf: Vrijdag 3 februari bij Netflix.
Het verhaal: Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila, een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten.
De cast: Drew Barrymore en Timothy Olyphant.
Video on youtube


24: Legacy

Te zien vanaf: Zondag 5 februari bij FOX.
Het verhaal: Een militaire held keert terug naar de Verenigde Staten, samen met een heleboel problemen. Omdat hij nergens anders heen kan vraagt de man aan de CTU om hem te helpen en niet alleen om zijn leven te redden maar ook om één van de grootste terroristische aanvallen op Amerikaanse grond tegen te houden.
De cast: Corey Hawkins, Jimmy Smits en Miranda Otto.
Video on youtube


APB

Te zien vanaf: Maandag 6 februari bij FOX.
Het verhaal: APB is een politiedrama geïnspireerd op ware gebeurtenissen. De serie speelt zich af in Chicago bij het politie departement waar men de totale controle verliest, met torenhoge criminele activiteiten, politieagenten die betrokken raken bij schietpartijen, doofpotten, affaires en corruptie.
De cast: Caitlin Stasey, Ernie Hudson, Nestor Srrano en William Smillie.
Video on youtube


Imposters

Te zien vanaf: Dinsdag 7 februari bij Bravo.
Het verhaal: Imposters volgt Maddie, een van persoon wisselende oplichter die net zo gevaarlijk als mooi is.
De cast: Inbar Lavi, Brian Benben, Katherine LaNasa en Marianne Rendón.
Video on youtube


Detroiters

Te zien vanaf: Dinsdag 7 februari bij Comedy Central.
Het verhaal: Detroiters vertelt het verhaal van beste vrienden Sam en Tim, die onervaren in marketing zijn. Ze mogen dan niet het geld hebben, connecties of talent zoals de grote jongens dat hebben, maar ze hebben ambitie in overvloed. Samen zijn ze van plan een lokaal marketing-imperium op te zetten om hun thuisstad Detroit terug te brengen naar de glorie die het ooit had in deze nieuwe serie van producers Lorne Michaels en Jason Sudekis.
De cast: Sam Richardson, Tim Robinson, Pat Vern Harris, Lailani Ledesma en Mort Crim.
Video on youtube


Legion

Te zien vanaf: Woensdag 8 februari bij FX.
Het verhaal: Legion gaat over David Haller (AKA Legion), een man die sinds zijn jeugd worstelt met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Na een vreemde ontmoeting komt hij er echter achter dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft wel eens echt zouden kunnen.
De cast: Dan Stevens, Amber Midthunder, Rachel Keller en Aubrey Plaza.
Video on youtube


Doubt

Te zien vanaf: Woensdag 15 februari bij CBS.
Het verhaal: In Doubt raakt een succesvolle advocaat bij een klein advocatenkantoor romantisch betrokken met een cliënt die wel of niet betrokken is bij een brute misdaad.
De cast: Katherine Heigl, Steven Pasquale, LeVerne Cox en Dreama Walker.
Video on youtube


Crashing (2017)

Te zien vanaf: Zondag 19 februari bij HBO.
Het verhaal: In Crashing (2017) wordt een New Yorkse komiek gedwongen een nieuwe start te maken als zijn vrouw bij hem weggaat.
De cast: Lauren Lapkus en Pete Holmes.
Video on youtube


The Good Fight

Te zien vanaf: Zondag 19 februari bij CBS.
Het verhaal: The Good Fight vindt plaats een jaar na de gebeurtenissen in de seriefinale van The Good Wife. Christine Baranski zal terugkeren als Diane Lockhart en zij zal samen met fan-favoriet Cush Jumbo als Lucca Quinn verder gaan.
De cast: Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie en Sarah Steele.
Video on youtube


Big Little Lies

Te zien vanaf: Zondag 19 februari bij HBO.
Het verhaal: Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos: met gillende sirenes; schreeuwende mensen; een verbijsterde schooldirecteur. Een van de ouders is dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren, is dat soms de kleinste leugens het allergevaarlijkst zijn… Big Little Lies biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty.
De cast: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Alexander Skarsgård.
Video on youtube


Sun Records

Te zien vanaf: Donderdag 23 febrauri bij CMT.
Het verhaal: Sun Records volgt Sam Phillips, oprichter van Sun Records, en een groep van toekomstige muzieklegendes van wie hun pad elkaar hebben gekruist in Memphis.
De cast: Kerry Holliday, Drake Milligan, Kevin Fionteyene, Christian Lees, Dustin Ingram en Chad Michael Murray.
Video on youtube


The Blacklist: Redemption

Te zien vanaf: Donderdag 23 februari bij NBC.
Het verhaal: Tom Keen gaat samenwerken met Susan 'Scottie' Hargrave, de briljante en sluwe baas van Grey Matters. Grey Matters is een geheime organisatie van huurlingen die zaken oplost waar regeringen zich niet aan willen verbranden. Wanneer zij samen gaan werken en hun unieke talenten en middelen aan het werk zetten in een wereld vol met levensgevaarlijke criminelen, begint Tom zijn eigen geheime missie om meer te weten te komen over zijn duistere achtergrond. The Blacklist: Redemption is een spin-off van de serie The Blacklist.
De cast: Ryan Eggold, Famke Janssen, Edi Gathegi en Tawny Cypress.
Video on youtube


When We Rise

Te zien vanaf: Maandag 27 februari bij ABC.
Het verhaal: De achtdelige miniserie When We Rise onderzoekt de mensenrechtenbeweging van de Lesbische, Biseksuele, Gay en Transgender gemeenschap. De dramaserie wordt geschreven door Dustin Lance Black (Oscar-winnaar voor film Milk). When We Rise vertelt de persoonlijke en politieke strijd, de tegenslagen en de triomfen van de pioniers van homoseksuele mannen en vrouwen die dezelfde rechten wilden krijgen die heteroseksuelen ook hebben.
De cast: Carrie Preston, Ivory Aquino, Mary-Louise Parker en Michael Kenneth Williams.
Video on youtube


Taken (2017)

Te zien vanaf: Maandag 27 februari bij NBC.
Het verhaal: Taken volgt de voormalige Groene Baret Bryan Mills als hij te maken krijgt met een persoonlijke drama dat zijn leven op zijn kop zet. Terwijl hij strijdt om het incident en wraakzucht te overwinnen krijgt Mills een carrière als CIA-Agent. Deze baan zorgt ervoor dat zijn gevaarlijke set van vaardigheden boven komen drijven.
De cast: Clive Standen, Brooklyn Sudano, Celeste Desjardins en Gaius Charles.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in februari 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.
Veel kijkplezier en tot volgende maand.


Detroiters
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_eentje
30 jan 2017 14:54 -
Toch stiekem wel benieuwd naar training day. Lethal weapon was als serie ook beter dan verwacht. Hoop dat het met deze ook het geval zal zijn
Reageer
avatar_crix
30 jan 2017 15:08 -
Ik ga voor santa Clarita en legion
Reageer
avatar_DavidPrice
30 jan 2017 15:12 -
Apb
Reageer
avatar_hansmol
30 jan 2017 16:52 -
Taken, Legion en de eerste paar van The Blacklist Redemption om te zien of het wat is zonder Raymond Reddington.
Reageer
avatar_Ivanho
31 jan 2017 08:09 -
24 Legacy en APB
Reageer