Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC bestelt nog meer pilots voor aankomend seizoen

ABC bestelt nog meer pilots voor aankomend seizoen

ABC had al heel wat pilots besteld dit jaar, de alfabet-zender had de volgende komedies al een groen licht gegeven: Libby & Malcolm met Felicity Huffman en Courtney B. Vance in de hoofdrol; Start Up, met Zach Braff in de hoofdrol; Raised by Wolves van Greg Berlanti en Diablo Cody; Een serie over een burgemeester van Hamilton, met acteur Daveed Diggs en een vrouwelijke politie-sitcom The Trustee van uitvoerend producent Elizabeth Banks.

Wat betreft dramaseries had ABC de volgende pilots besteld: Een Shondaland juridische dramaserie; tijdreis-serie The Crossing; een magische serie genaamd Deception; Carol Mendelsohn’s Doomsday; Daniel Dae Kim’s The Good Doctor; Een project van Marc Cherry met Reba McEntire in de hoofdrol en het lichtvoetige uur lang durende The Gospel of Kevin, van Michele Fazekas en Tara Butters.

Maar dat was niet genoeg, ABC heeft er nog twee bijbesteld: Unit Zero, een actie-spionnen dramedy van Black-ish bedenker Kenya Barris, met Toni Collette (Hostages) in de hoofdrol en Salamander, gebaseerd op de Belgische miniserie Salamander uit 2012/2013.

Unit Zero volgt Jackie Fink (Collette), een briljante maar bescheiden CIA ingenieur en alleenstaande moeder. Zij moet een stel kantoorpikkies in het veld opleiden tot geheim agenten. Het feit dat ze over het hoofd worden gezien op hun werk maakt hen uitermate geschikt voor CIA’s meest geheime missies. De dramedy van een uur is bedacht door Black-ish schrijver en producent Lindsey Shockley, die samen met Barris ook zal optreden als uitvoerend producent.

Salamander volgt een briljante maar misantropische ingenieur, die een sceptisch Homeland Security-agent in dienst neemt om hem te helpen een mysterieuze bankrover op te sporen die verantwoordelijk is voor de diefstal van 66 specifieke kluisjes die behoren tot de elite en machtige. De diefstal zet een reeks van chantagepraktijken in gang en die kunnen worden gekoppeld aan een grotere samenzwering. De pilot wordt neergepend door Jeff Pinkner, Andre Nemec, Josh Applebaum en Scott Rosenberg of Midnight Radio. De vier schrijvers zullen ook dienst doen als uitvoerend producenten.

Welke van de ABC pilots gaat het tot serie maken, denk jij?


Toni Collette
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten