Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Too Old to Die Young en The Underground Railroad, nieuwe series bij Amazon

Too Old to Die Young en The Underground Railroad, nieuwe series bij Amazon

Er komen in 2017 en 2018 een handjevol nieuwe series uit bij Amazon. Too Old to Die Young en Underground Railroad zijn daar twee van.

Miles Teller (The 47th Floor) gaat Martin spelen, de hoofdrol in de nieuwe misdaadserie van Amazon, Too Old to Die Young. De serie wordt geregisseerd door Nicolas Winding Refn (Les Italiens, Drive), die samen met Ed Brubaker (Westworld) ook de serie bedacht.

Teller speelt in de serie de rouwende politieagent Martin die, samen met de man die zijn partner heeft neergeschoten, terechtkomt in de onderwereld van Los Angeles. Hij raakt verzeild in een wereld vol met huurmoordenaars, Yakuza-soldaten, drugsdealers, Russische maffioso en tienerbendes. Refn, die alle afleveringen zal regisseren, beschrijft de serie als volgt: “Existentiële reis om een samurai te worden.”

Amazon heeft nog een nieuwe serie op stapel staan van Moonlight regisseur Berry Jenkins. Jenkins zal de nieuwe serie The Underground Railroad schrijven en regisseren.

De serie vertelt het verhaal over de beruchte Underground Railroad, die ten tijde van de slavernij in de Verenigde Staten werd aangelegd. In de serie zal het verhaal zich richten op een jong meisje en wat zij te verduren krijgt tijdens haar vrijheid in het racistische zuiden van Amerika. De serie The Underground Railroad is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Colson Whitehead.

Naast Too Old to Die Young en Underground Railroad krijgen we ook nog de volgende nieuwe series te zien bij Amazon in 2017 en 2018; David O. Russells maffia-dramaserie met Julianne Moore en Robert De Niro en Matthew Weiners' The Romanoffs.

Welke serie van Amazon zet jij hoog op je to-see-lijstje?


Miles Teller, Nicolas Winding Refn en Berry Jenkins


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten