Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Carnival Row, nieuwe Amazon serie met Orlando Bloom

Carnival Row, nieuwe Amazon serie met Orlando Bloom

Niemand minder dan Orlando Bloom gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe fantasyserie Carnival Row van Amazon.

Bloom is geen onbekende met het fantasy-genre, hij was eerder te zien in de filmreeksen The Lord of the Rings en Pirates of the Caribbean. Maar niet eerder speelde Bloom een hoofdrol in een televisieserie. Bloom was wel te zien in de serie Easy van Netflix, en aan het begin van zijn carrière speelde Bloom in series als Casualty, Smack the Pony en Midsomer Murders.

De nieuwe Amazon-serie Carnival Row is direct tot serie besteld bij Amazon Prime en heeft acht afleveringen gekregen. Hiermee liet Amazon ook direct weten dat ze vaker zullen overgaan tot het direct bestellen van series, in plaatst van eerst een pilot te bestellen. Ook Carnivan Row zou eerst alleen een pilot krijgen.

Carnival Row is een fantasyserie die wordt omschreven als een fantasy-noir, dat zich gaat afspelen in de neo-Victoriaanse stad Burge. Er is een oorlog gaande in een land vol verschillende mythische wezens die weg vluchten en hun heil en onderdak zoeken in Burge, waar de spanningen vervolgens hoog oplopen. Als een jong showgirl-elfje vermoord wordt aangetroffen, komt de onstabiele vrede in gevaar en mag het personage van Bloom, politie-inspecteur Rycroft Philostrate, de zaak onderzoeken en de vrede proberen te bewaren. Bloom zal naast hoofdrolspeler ook als producent gaan optreden.

Het script A Killing on Carnival Row van Travis Beacham is al redelijk lang in ontwikkeling als film, maar werd uiteindelijk, door de inspanning van schrijver en producent Guillermo del Toro, een achtdelige serie bij Amazon. Naast Beacham zal veteraan René Echevarria (Teen Wolf) toezicht gaan houden op de serie. Wanneer Carnival Row opgenomen en uitgezonden gaat worden, is nog niet bekendgemaakt.

Is Carnival Row een serie die jij wil kijken?


Orlando Bloom
Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
30 augustus 2017, 11:24
Eens proberen ja
0
Log in om een reactie achter te laten