Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vida, een nieuwe Original Serie bij Starz

Vida, een nieuwe Original Serie bij Starz

Alle seinen staan op groen voor de nieuwe dramaserie Vida van showrunner Tanya Saracho.

Starz-president en CEO Chris Albrecht heeft aangekondigd dat het project Vida het groene licht heeft gekregen om ontwikkeld te worden tot serie. Tanya Saracho (Girls) zal dienen als showrunner. Alonso Ruizpalacios (Verde) regisseert de eerste aflevering. Uitvoerend producenten zijn Marc Turtletaub, Peter Saraf en Robin Schwartz. Lionsgate zal alle nationale en internationale rechten behouden van de serie.

Albrecht vertelde: “Tanya verkent identiteiten, cultuur, nakomelingen en seksualiteit door de lens van een Latinix-familie en hun gemeenschap. Het is een diep persoonlijke en herkenbare serie over het terug naar huis gaan en eindelijk volwassen worden. Vida weerspiegelt de Latijnse en Amerikaanse werelden als ze elkaar kruisen in nakomelingen van alle geslachten en seksualiteiten, dat het hart van de Starz-programmering inzet aanspreekt om pakkende verhalen te presenteren voor een ondergewaardeerd publiek. We zijn erg trots om met Tanya te mogen werken en haar visie tot leven te laten komen.”

Vida is een dramaserie waarvan elke aflevering een half uur duurt en focust zich op twee Mexicaans-Amerikaanse zusters uit de Eastside van Los Angeles, die niet verder van elkaar kunnen staan, zo verschillend zijn ze. Door omstandigheden worden ze gedwongen terug te gaan naar hun oude buurt, waar ze worden geconfronteerd met het verleden en de schokkende waarheid over de identiteit van hun moeder. Veronica Osorio (The Carmichael Show) en Melissa Barrera (Club de Cuervos) zijn gecast voor de hoofrollen. Osorio zal Emma gaan spelen en Barrera zal in de huid kruipen van haar zuster Lyn.

Is Vida een serie die jij wil zien?


Embed from Getty ImagesMelissa Barrera
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
15 september 2017, 14:18
Ik weet het nog niet.
0
antimidant
17 september 2017, 13:19
Top
0
Log in om een reactie achter te laten