Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jim Carrey gaat hoofdrol spelen in nieuwe Showtime komedieserie Kidding

Jim Carrey gaat hoofdrol spelen in nieuwe Showtime komedieserie Kidding

Het is even geleden dat Jim Carrey voor het laatst een belangrijke rol heeft gespeeld in een serie. Na meer dan twintig jaar afwezigheid gaat Carrey de hoofdrol spelen in de serie Kidding.

In de jaren '80 speelde Carrey een rol in The Duck Factory, in de jaren '90 speelde hij in Living Color. Daarna had Carrey nog wat gastrollen in 30 Rock, The Office en Drun History. Nu gaat de komiek de hoofdrol spelen in de nieuwe Showtime-komedieserie Kidding.

Oscarwinnaar Michel Gondry, die al eerder met Carrey heeft gewerkt, zal de serie Kidding gaan regisseren. De twee zullen samen met Jason Bateman, Raffi Adlan en Michael Aguilar de serie ook gaan produceren. Bedenker van de serie is Dave Holstein, die ook als showrunner optreedt.

Carrey speelt in de tiendelige serie de rol van Jeff, alias Mr. Pickles, een iconisch personage uit een kinderserie, een baken van vriendelijkheid en wijsheid voor de jonge vatbare kinderen van Amerika samen met de ouders die met hen opgroeien. Maar Mr. Pickles is ook een miljoenen-imperium. Als zijn familie (vrouw, twee zonen, zuster en vader) in een explosieve crisis belandt, vindt Jeff geen sprookje, fabel of pop die hem door de crisis leidt die sneller slechter wordt dan hij aankan. Het resultaat is een aardige man die in een wrede wereld langzaam zijn gezonde verstand verliest dat zowel hilarisch als hartverscheurend is. Het is nog niet bekend wanneer de serie bij Showtime in première gaat.

Staat Jim Carrey in een nieuwe komedieserie garant voor het succes van de serie Kidding?


Embed from Getty ImagesJim Carrey
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Simba55
15 september 2017, 14:25
Ik ben absoluut geen fan van Jim Carrey dus zal deze serie geen kans geven .
0
JanWillemK
15 september 2017, 15:59
Hier nog één.
Het zal voor de meeste mensen gerust een goede comedian zijn maar voor mij is hij het type comedian dat me niet kan boeien. Het is een comedian die altijd (te)veel energie heeft en altijd over de top moet gaan.
0
renzoroy
16 september 2017, 08:11
Ben benieuwd. Carrey is 1 van de beste komieken aller tijden. Niet alleen in zijn films, maar ook met zijn stand up. Jammer dat we hem de laatste jaren niet zo vaak meer ergens in zien.
1
antimidant
17 september 2017, 13:20
Ben benieuwd
0
Log in om een reactie achter te laten