Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sapperdeflap! Pipo de Clown komt terug

Sapperdeflap! Pipo de Clown komt terug

“Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen.” Na maar liefst 37 jaar keert Pipo de Clown terug op de Nederlandse televisie en hij is nog steeds getrouwd met Mammaloe.

Het persbericht vertelt: “Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur neemt hij de kinderen van nu mee op de leukste avonturen en laat hij menig (groot)ouder met weemoed terugdenken aan zijn of haar kindertijd.” Samen met zijn vertrouwde metgezellen en uiteraard ezeltje Nononono en de Pipowagen bezoekt Pipo in elke aflevering een andere gemeente in Nederland, waar hij uiteraard allerlei avonturen beleeft.

We tellen 1958, toen zag Pipo de Clown voor het eerst het levenslicht. Bedacht door Wim Meuldijk en gespeeld door Cor Witschge/Cees van Oyen begon Pipo de Clown in het zwart-wit. Vanaf 1971 was Pipo te zien in het kleur. In 1980 kwam er een eind aan Pipo de Clown. In Nederland is het woord Pipo een synoniem geworden voor clown.

Mitch Blaauw zal de rol van de ‘nieuwe’ Pipo de Clown op zich gaan nemen. Liset Vrugteveen zal in de huid van Mamaloe kruipen. Joris Gootjes is Klukkluk de Indiaan, Dikke Deur de Circusdirecteur is Simon Zwiers. Gastrollen zijn weggelegd voor onder andere Ben Cramer en Jochem van Gelder.

Video on youtube


Vanaf maandag 16 oktober kunnen de kinderen en hun ouders elke doordeweekse dag gaan genieten van De nieuwe avonturen van Pipo bij RTL Telekids.

Hoe leuk is het dat Pipo de Clown ook deze generatie zal vermaken?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

winthoos
22 september 2017, 15:46
Er is maar een pipo de clown gespeeld door Cor Witschge. Die is echt niet te evenaren.
1
Simba55
22 september 2017, 16:48
Voor onze generatie zeker maar de kinderen van nu zullen daar geen last van hebben ????
0
winthoos
22 september 2017, 17:15
Inderdaad, maart of ze er in deze tijd nog naar kijken????
0
BadWolf
23 september 2017, 05:51
Pipo, koeien!
0
Log in om een reactie achter te laten