Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in februari 2018

Overzicht nieuwe series in februari 2018

Net als in januari hebben we alle nieuwe series die in februari 2018 uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

A.P. BIO

Te zien vanaf: Donderdag 1 februari bij NBC.
Het verhaal: Een voormalig filosofie professor neemt in A.P. BIO een baan als leraar AP biologie. Hij gebruikt zijn studenten om de mensen terug te pakken die hem ooit verongelijkt hebben.
De cast: Glenn Howerton, Patton Oswalt, Mary Sohn, Lyric Lewis, Jacob McCarthy en Tom Bennett.
Video on youtube


The Trade

Te zien vanaf: Vrijdag 2 februari bij Showtime.
Het verhaal: In The Trade heeft de opioïde epidemie Van Columbus, Ohio tot Guerrero, Mexico en talloze tussenliggende steden gemeenschappen aan beide kanten van de grens verwoest. Maar hoe zit het met de levens achter de krantenkoppen en statistieken? De handel schetst de crisis door de ogen van de meest getroffen personen: de telers, verslaafden, kartelbazen en wetshandhavers die hopeloos in het web zijn beland.
Video on youtube


Altered Carbon

Te zien vanaf: Vrijdag 2 februari bij Netflix.
Het verhaal: Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. In de serie volg je een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen.
De cast: Joel Kinnaman, Chris Conner, Martha Higareda, James Purefoy, Kristin Lehman en Renee Elise Goldsberg.
Video on youtube


Requiem

Te zien vanaf: Vrijdag 2 februari bij BBC One.
Het verhaal: In Requiem gaat een jonge vrouw op onderzoek naar de historische verdwijning van een meisje uit een klein stadje in Wales.
De cast: Lydia Wilson, Joel Fry, Tara Fitzgerald, Sian Reese-Williams en James Frecheville.

Crawford

Te zien vanaf: Vrijdag 2 februari bij CBC.
Het verhaal: De wereld van Crawford is een bekende maar ook een ongebruikelijke. Wanneer wasberen het huis van het uitstekend functionerende disfunctionele familiehuis binnenvallen, blazen zij nieuw leven en betekenis in de vreemde gewoontes van de familie.
De cast: Kyle Mac, John Caroll Lynch en Jill Hennessy.
Video on youtube


Here and Now (2018)

Te zien vanaf: Zondag 11 februari bij HBO.
Het verhaal: In Here and Now (2018) volgen we een multi-raciale familie, bestaande uit een man, vrouw en drie kinderen uit Somalië, Vietnam en Colombia en één biologisch kind, worden in Here and Now op de proef gesteld als één van de kinderen dingen begint te zien die de andere niet kunnen zien.
De cast: Tim Robbins, Holly Hunter, Raymond Lee, Sosie Bacon, Daniel Zovatto, Jerrika Hinton, Marwan Salama en Andy Bean.
Video on youtube


Stargate: Origins

Te zien vanaf: Donderdag 15 februari bij Stargatecommand.
Het verhaal: Stargate: Origins gaat over de belevenissen van Catherine Langford. Dit personage werd geïntroduceerd in de bioscoopfilm uit 1994. Daarin was te zien hoe de vader van Catharine de Stargate in 1928 in Egypte ontdekte. Ze was toen nog een kind. In 1994 leidt Catherine zelf het onderzoek naar de Stargate, totdat het leger de leiding over het project neemt.
De cast: Ellie Gall, Connor Trinneer, Philip Alexander en Shvan Aladdin.
Video on youtube


Everything Sucks!

Te zien vanaf: Vrijdag 16 februari bij Netflix.
Het verhaal: Everything Sucks! is een highschool-serie die zich afspeelt in de jaren 90 in, Boring, Oregon (die bestaat echt) en gaat over twee vrienden die een film maken.
De cast: Peyton Kennedy, Jahi Di’alo Winston, Rio Mangini en Sydney Sweeney.
Video on youtube


Seven Seconds

Te zien vanaf: Vrijdag 23 februari bij Netflix.
Het verhaal: Spanningen lopen hoog op in Seven Seconds tussen de Afro-Amerikaanse inwoners en de blanke politieagenten in Jersey Stad als een Afro- Amerikaanse tiener kritisch gewond raakt door toedoen van een agent.
De cast: Regina King, Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp en Russell Hornsby.
Video on youtube


Final Space

Te zien vanaf: Maandag 26 februari bij TBS.
Het verhaal: Een astronaut genaamd Gary en zijn planeetvernietigende sidekick Mooncake beginnen in Final Space aan geserialiseerde reizen door de ruimte om het mysterie van 'Final Space', het laatste punt in het universum, te ontsluiten als het echt bestaat.
De stemmencast: Fred Armisen, David Tennant en Conan O’Brien.
Video on youtube


Living Biblically

Te zien vanaf: Maandag 26 februari bij CBS.
Het verhaal: Living Biblically (ook bekend als By the Book) is een adaptatie van het non-fictie boek van A.J. Jacobs waarin een man probeert te leven zoals in de Bijbel dat leert.
De cast: Jay R. Ferguson, Lindsey Kraft en Camryn Manhei.
Video on youtube


Good Girls

Te zien vanaf: Maandag 26 februari bij NBC.
Het verhaal: Good Girls volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.
De cast: Christina Hendricks, Mae Whitman, Retta, Izzy Stannard en Reno Williams.


Unsolved

Te zien vanaf: Dinsdag 27 februari bij USA Network.
Het verhaal: Unsolved is een gescripte dramaserie gebaseerd op het onderzoek naar de moorden op Tupac Shakur en Biggie Smalls.
De cast: Marcc Rose, Wavvy Jonez, Josh Duhamel, Jamie McShane en Michael Harney.
Video on youtube


The Looming Tower

Te zien vanaf: Woensdag 28 februari bij Hulu.
Het verhaal: The Looming Tower volgt de groeiende bedreiging van de opkomst van Osama bin Laden en al-Qaeda en bestudeert de rivaliteit tussen de CIA en FBI en hoe dat onbedoeld het begin is geweest voor de aanslagen van 11 september 2001 en de daarop volgende tragische oorlog in Irak.
De cast: Jeff Daniels, Tahar Rahim, Peter Sarsgaard, Ella Rae Peck, Viginia Kull en Wrenn Schmidt.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in februari 2018 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

BadWolf
30 januari 2018, 15:43
Voor alsnog in elk geval Stargate: Origins en misschien Altered Carbon.
1
anonymous
30 januari 2018, 19:42
A.P. Bio, Altered Carbon, Crawford, Everything sucks, Living Biblically en Unsolved ga ik allemaal een kans geven. Ook al denk ik wel dat Living Biblically weer zo'n seizoen van 8 á 10 afleveringen wordt en dan wordt gecanceld.
0
Log in om een reactie achter te laten