Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Demimonde nieuwe HBO ruimteserie van J.J. Abrams

Demimonde nieuwe HBO ruimteserie van J.J. Abrams

Al in juli 2017 werd er gesproken over een nieuwe ruimteserie van J.J. Abrams. Nu heeft HBO de serie Demimonde besteld.

Er is een stevige biedingsoorlog aan vooraf gegaan, waar Apple de bieding verloor van HBO. En HBO heeft er geen gras over laten groeien ze hebben meteen een volledige serie besteld van de nieuwe ruimtedrama-serie Demimonde.

De serie is de eerste televisieserie die de productieve producent en schrijver gaat schrijven na Fringe. Dat was de laatste serie die Abrams schreef in 2008. Hoeveel afleveringen er gaan komen is niet bekend gemaakt.

Maar door de nieuwe serie wordt de partnerschap tussen HBO en Abrams wel uitgebreid. Abrams is ook uitvoerend producent voor HBO’s Westworld. Bronnen vertellen dat Demimonde, de titel verwijst naar Alexandera Dumas’ Le Demimonde, dat weer refereert naar een andere wereld.

De serie zou volgens insiders draaien om een familie - met een moeder die werkt als wetenschapper, haar echtgenoot en hun jonge dochter – die een vreselijk auto-ongeluk krijgen. Als de moeder in een coma ligt gaat de dochter graven in de kelder waar haar moeder experimenten deed, ze wordt daardoor getransporteerd naar een andere wereld en beland midden in een oorlog tegen een monsterlijke onderdrukkende kracht. Haar vader volgt haar in deze nieuwe wereld.

HBO omschrijft de nieuwe serie als een episch en intiem sciencefiction-fantasy dramaserie. Verder is er nog weinig bekend van de nieuwe Bad Robot televisieserie. Wanneer de opnames gaan beginnen, wie de hoofdrollen zullen spelen en wanneer de première zal zijn. MijnSerie houdt het nieuws in de gaten en zal meer berichten over Demimonde als er weer meer bekend wordt gemaakt.

Embed from Getty Images
J.J. Abrams
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

E71
7 februari 2018, 23:22
Hopelijk is het beter dan The Cloverfield Paradox. Jezus, wat was dat teleurstellend.
1
renzoroy
8 februari 2018, 11:49
ja die was echt de minste van de 3. Zeker als je recentelijk de film Life heb gezien en de Alien films...
1
renzoroy
8 februari 2018, 11:48
JJ Abrams vind ik meestal wel goed, maar het lijkt de laatste jaren wel of die niks anders meer kan bedenken dan een parallel universum en andere dimensies... :/
0
E71
8 februari 2018, 17:26
Nou het lijkt in ieder geval alsof hij weinig moeite heeft gedaan om van The Cloverfield Paradox een goeie film te maken. Kan hij nog wel eens spijt van gaan krijgen. Ik las overigens ook, dat de reden dat hij op Netflix werd uitgebracht, eigenlijk een rescue plan was, want de studios die hadden zelf al zo'n vermoeden dat hij het niet goed zou doen in de bioscoop. Zo hebben ze er toch nog even iets van 50 miljoen dollar aan verdiend.
0
KoNijn
11 februari 2018, 11:31
Ben benieuwd....Fringe vond ik wel een erg goede serie..
1
Log in om een reactie achter te laten