Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Legacies, spin-off van The Originals en The Vampire Diaries, bij The CW

Legacies, spin-off van The Originals en The Vampire Diaries, bij The CW

The CW moest een keuze maken tussen de Supernatural spin-off Wayward Sisters of Legacies. Het is uiteindelijk de laatste geworden.
The Vampire Diaries is op 10 maart 2017 na acht seizoenen geëindigd. De vampiers-serie heeft al een spin-of gehad: The Originals waarvan op dit moment het allerlaatste vijfde seizoen wordt uitgezonden. Nu komt er weer een spin-off die dit keer draait om de dochter van Klaus Mikaelson en Hayley Marshall; Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell). Naast Russell zal Matt Davis te zien zijn als Alaric Saltzaman en de cast bestaat ook uit Aria Shahghasemi, Quincy Fouse, Kaylee Bryant en Jenny Boyd.

Naar verluidt zullen ook castleden van The Originals en The Vampire Diaries als Ian Somerhalder, Jospeh Morgan, Claire Holt, Daniel Gillies, Riley Voelkol en Steven R. McQueen een rol gaan spelen in de nieuwe vampier spin-off.

Legacies zal naast Hope nog andere karakters gaan volgen die een opleiding volgen op de Salvatore School for the Young and Gifted. Bedenkster Julie Plec heeft een scenario geschreven voor de nieuwe serie. En The CW heeft er een compleet seizoen van besteld. Plec zal ook dienst doen als uitvoerend producent samen met Brett Matthews, Leslie Morgenstein en Gina Girolamo.

The Vampire Diaries en The Originals zijn beide te zien op Netflix. Wanneer de nieuwe serie Legacies in productie of in première zal gaan is nog niet aangekondigd. Al eerder heeft The CW aangekondigd dat Roswell en Charmed een reboot zullen krijgen.

Wat denk jij van deze spin-off? Of had je liever een Supernatural spin-off gezien?


Embed from Getty ImagesDanielle Rose Russell
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Linda1969
15 mei 2018, 15:54
HAD T STIEKEM AL EEN BEETJE VERWACHT
0
0opatriciao0
15 mei 2018, 16:12
Yeah hou van z`n series :-)
0
Sproet2jes
15 mei 2018, 16:12
Ben blij geen Spin-off van Supernatural, dat Kan alleen maar tegen vallen. Er is maar 1 Supernatural en dat is met Dean en Sam. Dus ik vind t wel Okay, ☆
0
JanWillemK
15 mei 2018, 21:40
Ik had liever een spinoff gezien over de Men of Letters van Supernatural...

Verder denk ik wel dat ik deze spinoff van The Originals aan mij voorbij laat gaan..
0
elixer
15 mei 2018, 22:01
dit vind ik wel leuk nieuws wist er nog niks van af hoop dat het door gaat en ik hem aan mijn lijstje kan toevoegen
0
Log in om een reactie achter te laten