Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cartoon Network kondigt nieuwe serie Elliott From Earth aan

Cartoon Network kondigt nieuwe serie Elliott From Earth aan

Turner's Cartoon Network kondigt een nieuwe originele serie aan, Elliott From Earth, van het Britse team achter de succesvolle serie The Amazing World of Gumball.
Elliott from Earth is een 20 afleveringen tellende geanimeerde komedieserie van 11 minuten die een grappig perspectief biedt op het dagelijkse leven van kinderen, of ze nu menselijk zijn of niet. Elliott is een jongen die leeft in een ruimteschip vol buitenaardse wezens uit alle delen van het universum. Het is een serie over het vinden van je plek in de wereld, en er is ook een dinosaurus.

5756 Eliott

De productie start dit jaar in september. Elliott From Earth is bedacht door Guillaume Cassuto, voorheen onder meer scenarioschrijver van The Amazing World of Gumball, met het zelfde team van storyboardtekenaars en editors die de nieuwe serie tot leven brengen.

Guillaume Cassuto legt uit: "Elliott's verhaal heeft lange tijd in mijn achterhoofd gezeten en dankzij mijn verschillende functies bij Gumball wist ik hoe je zo’n project tot leven kunt brengen. Ik hoop dat kinderen en animatiefans het universum van Elliott net zo leuk gaan vinden als wij."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten