Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Disney Channel bestelt komedieserie Gabby Duran & The Unsittables

Disney Channel bestelt komedieserie Gabby Duran & The Unsittables

Disney Channel, de online dienst die volgend jaar van start gaat, heeft de komedieserie Gabby Duran & The Unsittables besteld.
Het is een live-actiekomedie, gebaseerd op de roman van Elise Allen en Daryle Conners. De 12-jarige nieuwkomer Kylie Cantrall speelt de titelrol. De productie vindt momenteel plaats in Vancouver.

5992 Kylie
Kylie Cantrall

De serie richt zich op Gabby Duran (Kylie Cantrall), die voortdurend het gevoel heeft dat ze leeft in de schaduw van haar gepolijste, succesvolle moeder en haar slimme jongere zus. Uiteindelijk vindt ze haar moment om te schitteren wanneer ze toevallig een baan krijgt en op een onhandelbare groep van buitenaardse kinderen moet passen die zich met hun gezin op aarde verstoppen, vermomd als alledaagse kinderen. Gabby neemt de uitdaging aan om deze jongeren en hun geheime identiteit te beschermen en te bewijzen dat zij de beste babysitter in de melkweg is.

Nzingha Stewart (Grey's Anatomy, Good Girls) regisseert de eerste aflevering. "We kunnen niet wachten om Disney Channel-kijkers kennis te laten maken met Kylie Cantrall die onze moedige held Gabby Duran tot leven brengt", aldus Dina Hillier, vice-president Original Programming bij Disney Channels Worldwide. "Het volgen van Gabby op haar babysit-avonturen zal kinderen laten zien dat iedereen, wanneer je de kans krijgt, grootheid kunt bereiken."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten