Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount Network neemt Younger over, bestelt nieuwe serie en cancelt

Paramount Network neemt Younger over, bestelt nieuwe serie en cancelt

Paramount Network heeft het zesde seizoen van Younger opgenomen in het pakket samen met de nieuwe serie Emily in Paris. Maar American Woman is gecanceld.
Op 5 juni liet MijnSerie al weten dat de dramedy Younger van TV Land vernieuwd werd met een zesde seizoen. Maar het nieuwe zesde seizoen zal niet bij TV land te zien zijn. Paramount Network heeft de serie overgenomen. Younger is gebaseerd op de gelijknamige novelle van Pamela Redmond Satran, en volgt de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd.

Bedenker van Younger is Darren Star en van zijn hand komt ook de nieuwe tiendelige serie Emily in Paris. De half uur durende dramedy gaat over Emily, een gedreven twintiger uit Amerika die onverwachts naar Parijs gaat verhuizen vanwege een nieuwe baan. Ze wordt opgezadeld met de functie om een Amerikaans standpunt over te brengen naar een eerbiedwaardig Frans marketing bedrijf. Culturen botsen als zij zich probeert aan te passen aan het leven in een nieuwe stad terwijl ze strijd met haar carrière, nieuwe vriendschappen en liefdesleven. De productie van Emily in Paris gaat begin volgend jaar in Parijs van start.

Na slechts één seizoen is het klaar voor de Alicia Silverstone komedie, geïnspireerd door het echte leven van Kyle Richards, die zich afspeelt tijdens de seksuele revolutie en de opkomst van feminisme in de jaren 70. We volgen de alleenstaande moeder Bonnie, haar 2 dochters en haar twee beste vriendinnen. Kathleen en Diana. De serie was oorspronkelijk besteld door TV Land, maar werd overgenomen door Paramount die het elfdelige eerste seizoen in juni 2018 lanceerde. De nu allerlaatste aflevering werd op 23 augustus uitgezonden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten