Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Inn Crowd in ontwikkeling bij NBC

The Inn Crowd in ontwikkeling bij NBC

The Inn Crowd is een nieuwe meerdere-camera komedieserie van de Young & Hungry bedenker David Holden, Jim Parsons, Todd Spiewak’s That’s Wonderful Productions en Warner Bros.
Geschreven door Holden is The Inn Crowd gebaseerd op een artikel van The New Yorker uit 1999 van Tony Horwitz dat gecentreerd is rond een homoseksueel stel dat in een kleine stad een succesvol logement opent en daarmee de stad in tweeën splijt. Holden is samen met Parsons (The Big Bang Theory) en Spiewak uitvoerend producent.

Embed from Getty Images
Todd Spiewak (L) en Jim Parsons

Het artikel uit 1999 van Pulitzer prijswinnaar Horwitz vertelt het verhaal van de controverse rond de Inn (logement) in Little Washington (in Rappahannock County, Virginia) van eigenaren Patrick O’Connell en Reinhardt Lynch. Het zorgt ervoor dat het kleine landelijke stadje, waar de inkomens laag zijn, in tweeën wordt gespleten over de vraag of je O’Connell en Lynch ondersteunen wilt en wilt zorgen voor een succesvolle business, dat bekende namen aantrekt. Of dat je de zaak tegenwerkt als de twee uitbreidingsplannen hebben.

Wanner de serie in productie wordt genomen en wie er op de castinglijst komen te staan is nog niet bekend gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten