Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Penny Dreadful sequel heet City of Angels

Penny Dreadful sequel heet City of Angels

Showtime heeft een nieuwe serie besteld. Het is een sequel van Penny Dreadful en en de titel luidt Penny Dreadful: City of Angels
6541 Pennyx-on:Met dank aan Showtime

Showtime heeft het groene licht gegeven aan Penny Dreadful bedenker, schrijver en uitvoerend producent John Logan om in dezelfde rollen een sequel te gaan maken die zich afspeelt in 1938 in Los Angeles. Hij zal worden vergezeld door Michael Aguilar (Kidding) als uitvoerend producent. De productie zal aan het begin van 2019 van start gaan.

Embed from Getty Images
John Logan

Het volgende hoofdstuk van Penny Dreadful zal zich gaan ontvouwen met nieuwe visies, nieuwe karakters en verhaallijnen. Het start in het Los Angeles uit 1938, een tijd en plaats die diep doordrenkt was met Mexicaanse/Amerikaanse folklore en sociale spanningen. Geworteld in het conflict tussen de verschillende karakters is de godheid Santa Muerte en de Duivel. Penny Dreadful: City of Angels zal de spannende mix bieden tussen het bovennatuurlijke en de explosieve realiteit van die periode, door het creëren van nieuwe mythes en morele dilemma´s in een reële historische achtergrond.

Zoals het er nu uitziet zal geen enkel karakter uit Penny Dreadful terugkeren naar Penny Dreadful: City of Angels.

6541 penny 1x-on:Met dank aan Showtime
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten