Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
TBS komt met nieuwe serie Chad en vernieuwt The Last O.G. en Miracle Workers

TBS komt met nieuwe serie Chad en vernieuwt The Last O.G. en Miracle Workers

De Amerikaanse zender TBS werkt aan de nieuwe komedieserie Chad. Verder is besloten dat de series The Last O.G. en Miracle Workers (2019) nieuwe seizoenen krijgen.
Chad, oorspronkelijk ontwikkeld door de baas van TNT, Kevin Reilly, toen deze nog bij FOX werkte, is een komedieserie met tien afleveringen. De serie draait om Saturday Night Live. Grad Pedrad speelt een veertienjarige puberende Perzische jongen terwijl hij probeert om populair te worden op school. De teaser is hieronder te zien.

Video on youtube


The Last O.G., met Tracy Morgan in de hoofdrol en break-out Tiffany Haddish, keert terug voor een derde seizoen. De serie is geproduceerd door Morgan en Jordan Peele. Een ex-gevangene probeert in The Last O.G. zijn leven weer op te pakken. Het tweede seizoen is momenteel nog bezig bij TBS en wordt positief ontvangen door de Amerikaanse kijkers.

Miracle Workers (2019) is een Amerikaanse fantasy-/komedieserie die in februari 2019 van start ging. Miracle Workers (2019) speelt zich af op een werkplek in de hemel. Daniel Radcliffe speelt de rol van Craig, een engel van het laagste niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Het tweede seizoen speelt zich af in de middeleeuwen en volgt een groep dorpelingen in de donkere tijden die proberen positief te blijven in een tijdperk van ongelijkheid.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten