Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sandra Bullock’s studentenleven inspiratie voor nieuwe Amazon-serie

Sandra Bullock’s studentenleven inspiratie voor nieuwe Amazon-serie

Sandra Bullock en Oscarwinnaars Akiva Goldsman en John Legend zijn de uitvoerend producenten voor de nieuwe dramedy vol met zang en dans bij Amazon.
De nieuwe serie, waarvan nog niet bekend is wanneer deze in première zal gaan bij Amazon, wordt geschreven en ontwikkeld door K.C. Perry (The Originals). Het idee voor de nog naamloze serie komt van scenarist Goldsman (Star Trek: Discovery) en Bullock (Birdbox, foto) zelf.

De serie wordt omschreven als een hilarische, grensverleggende, hartverscheurende tocht door de onderdrukkende culturele normen uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten in de jaren 80. Waarin een donkere off-beat jonge vrouw de verwachtingen trotseert en op zoek gaat naar liefde, gemeenschap en bovenal een eigen identiteit. Het is een fantastische, dans-gevulde reis, die door de werelden van de travestiecultuur, geestelijke gezondheid en de aids epidemie gaat, en dat alles terwijl je een groep jonge outcasts volgt die samen zijn en zichzelf durven te zijn, ondanks het zeer reële gevaar waarmee ze geconfronteerd worden. Het is een levendige, leuke, krachtige uiting van een verhaal over het loslaten van schaamte en volop leven ... en een deel ervan is zelfs waar.



Bullock heeft op de East Carolina University in Greenville, Noord Carolina gezeten waar ze in 1987 een BFA (Bachelor of Fine Arts) in Drama behaalde. Het idee voor de serie ontstond toen de oude vrienden Bullock en Goldsman (foto) in gesprek waren. De twee hebben samen gewerkt aan onder andere de film A Time to Kill. Ze gingen naar Marja-Lewis Ryan om het idee verder te ontwikkelen, Ryan zal vanwege haar drukke bezigheden bij het vervolg van The L Word, The L Word: Generation Q, bij Showtime dienst doen als raadplegend producent. Of Bullock zelf een rol gaat spelen in de serie is nog niet bekend.


Zou jij deze nieuwe Amazon-serie op je nog-te-kijken lijst zetten?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten