Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in juli 2019

Overzicht nieuwe series in juli 2019

Pearson, Family Reunion, The Boys, Pennyworth of Four Weddings and a Funeral, welke nieuwe serie ga jij kijken in juli?
Net als in juni hebben we alle* nieuwe series die in juli 2019 uitkomen voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder en waar mogelijk hebben we een trailer/teaser/promo toegevoegd.

Vinland Saga

Te zien vanaf: Maandag 8 juli.
Het verhaal: Duizend jaar lang hebben de Vikingen een behoorlijke naam en reputatie opgebouwd als de sterkste families met een honger naar geweld. Thorfinn, de zoon van een van de grootste strijders van de Vikingen, brengt zijn jeugd in Vinland Saga door op een slagveld en vergroot zijn vaardigheden tijdens zijn avontuur om zijn meest gewenste wraak te herstellen nadat zijn vader werd vermoord.
De stemmencast: Shizuka Ishigami, Yuuto Uemura, Keníchirou Matsuda, Shinya Takahashi en Makoto Furukawa.
Genre: Anime.
Video on youtube


Bring the Funny

Te zien vanaf: Dinsdag 9 juli bij NBC.
Het verhaal: Bring the Funny zal 's werelds beste komische acts bevatten en zal elke stijl van komedie-optreden in één competitie omarmen. Het bevat het beste van de beste stand-ups, sketches etc. Van solo-komedianten tot muzikanten, goochelaars, poppenspelers, YouTubers en meer - iedereen die het publiek aan het lachen kan maken, krijgt de kans om het carrière-veranderende prijzenpakket van $ 250.000 te ontvangen en hun naam te zien in de lichtbak in de show Bring the Funny.
De jury en gastheer: Kenan Thompson, Chrissy Teigen Jeff Foxworthy en Amanda Seales.
Genre: Spelprogramma.
Video on youtube


Florida Girls

Te zien vanaf: Woensdag 10 juli bij Pop.
Het verhaal: Vier meisjes die in Small Town, Florida wonen, onderzoeken in Florida Girls hun leven opnieuw, nadat hun enige ambitieuze vriendin is vertrokken om haar dromen te volgen.
De cast: Laura Chinn, Laci Mosley, Melanie Field en Patty Guggenheim.
Genre: Komedie.
Video on youtube


Family Reunion

Te zien vanaf: Woensdag 10 juli bij Netflix.
Het verhaal: Family Reunion volgt het gezin McKellan uit Seattle, dat in het zuidelijke Georgia herenigd wordt met de rest van de familie.
De cast: Anthony Alabi, Loretta Devine en Talia Jackson.
Genre: Komedie.
Video on youtube


Shangri-La (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 12 juli bij Showtime.
Het verhaal: Shangri-La (2019) geeft een intieme blik op het creatieve proces door de lens van de legendarische muziekproducent Rick Rubin.
De cast: David Pluebell, Rowan Smyth en Ezra Koenig.
Genre: Muziek documentaire.
Video on youtube


Pandora (2019)

Te zien vanaf: Dinsdag 16 juli bij The CW.
Het verhaal: Pandora (2019) is gesitueerd in het jaar 2199, daar vindt een jonge vrouw, die alles heeft verloren, een nieuw leven bij Earth's Space Training Academy, waar ze leert om de Melkweg te verdedigen tegen intergalactische bedreigingen.
De cast: Priscilla Quintana, Noah Huntley en Ben Radcliffe.
Genre: Sciencefiction.


Pearson

Te zien vanaf: Woensdag 17 juli bij USA Network.
Het verhaal: Pearson centreert zich rond powerhouse advocate Jessica Pearson als zij zich aanpast aan de smerige politieke wereld van Chicago.
De cast: Gina Torres, Bethany Joy Lenz, Morgan Spector en Eli Goree.
Genre: Politieke drama.
Video on youtube


South Side

Te zien vanaf: Woensdag 24 juli bij Comedy Central.
Het verhaal: In South Side werken twee recent afgestudeerden van de gemeenschapsuniversiteit vast bij Rent-T-Own in de wijk Englewood in Chicago en ondertussen proberen ze om hun ondernemersdromen te verwezenlijken.
De cast: Bashir Salahuddin, Diallo Riddle, Sultan Salahuddin en Chandra Russell.
Genre: Komedie.
Video on youtube


Another Life (2019)

Te zien vanaf: Donderdag 25 juli bij Netflix.
Het verhaal: Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.
De cast: Katee Sackhoff, A. J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Jessica Camacho, Barbara Williams en Lina Renna .
Genre: Sciencefiction.

The Boys

Te zien vanaf: Vrijdag 26 juli bij Amazon.
Het verhaal: The Boys geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden - die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd worden als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden. The Boys bevinden zich in een strijd tussen supermachten en machtelozen wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een miljarden bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ – te achterhalen.
De cast: Antony Starr, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Jessie Usher en Simon Pegg.
Genre: Superhelden.
Video on youtube


Pennyworth

Te zien vanaf: Zondag 28 juli bij EPIX.
Het verhaal: Pennyworth volgt de legendarische butler van de Wayne-familie, Alfred Pennyworth, een voormalige Britse SAS-soldaat die een beveiligingsbedrijf vormt en gaat werken met Thomas Wayne, in het Londen van de jaren zestig.
De cast: Jack Bannon, Ben Aldridge, Paloma Faith, Hainsley Lloyd Bennett, Ryan Fletcher en Polly Walker.
Genre: Actie.
Video on youtube


Four Weddings and a Funeral

Te zien vanaf: Woensdag 31 juli bij Hulu.
Het verhaal: In Four Weddings and a Funeral herenigen vier Amerikaanse vrienden zich voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar na een gebeurtenis bij het altaar wordt hun leven op de kop gezet. Ze moeten een tumultueus jaar vol romantiek en liefdesverdriet doorstaan. Relaties worden aangegaan en verbroken, politieke schandalen worden blootgelegd, het sociale leven in Londen wordt geteisterd, liefdesaffaires ontvlammen en er zijn natuurlijk vier bruiloften ... en een begrafenis.
De cast: Nathalie Emmanuel, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse en John Paul Reynolds..
Genre: Miniserie.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

mg00079
1 juli 2019, 07:08
Dank voor het overzicht.
The disappearance is al in 2017 uitgezonden.
0
Mandy1966
1 juli 2019, 08:55
Dank je wel, je hebt gelijk. Ik heb de serie verwijderd uit het overzicht.
0
kimregts
1 juli 2019, 10:40
Pearson ga ik een kans geven en sowieso ga ik Pennyworth en The Boys kijken.
0
Log in om een reactie achter te laten