Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Michael Shannon in Los Angeles Lakers-serie

Hoofdrol voor Michael Shannon in Los Angeles Lakers-serie

Acteur Michael Shannon krijgt een hoofdrol in de pilot van een serie over de Los Angeles Lakers uit de jaren 80. Het is een project van de zender HBO.
Shannon speelt Jerry Buss, de belangrijkste eigenaar van de Lakers tijdens een periode die het 'Showtime-tijdperk' wordt genoemd. Het nog naamloze project (fka Showtime) start volgende maand met de productie.

Geschreven door Max Borenstein, is het project gebaseerd op het non-fictieboek van Jeff Pearlman met als titel Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s. Uitvoerend producent Adam McKay leidt de pilot, die het professionele en persoonlijke leven van Lakers uit de jaren 80 toont. Het was een van de meest gerespecteerde en dominante sportclubs. Het team won vijf NBA-titels en was uiterst populair.


Michael Shannon

Jann Buss, gespeeld door Michael Shannon, is een miljonair wiens succes zijn neiging tot het nemen van risico’s alleen maar heeft versterkt. Jason Clarke is in de pilot te zien als Jerry West. Michael Shannon is bekend van series als The Little Drummer Girl (2018), Room 104 en Boardwalk Empire.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten