Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hoofdrol voor Emily Watson in Too Close

Hoofdrol voor Emily Watson in Too Close

Actrice Emily Watson, bekend van de serie Chernobyl, speelt de hoofdrol in een psychologische thrillerserie voor de Britse omroep ITV.
De Britse actrice speelt in Too Close, een miniserie van Snowed-In Productions, in samenwerking met All3Media International. De driedelige serie, geschreven door actrice en auteur Clara Salaman, is gebaseerd op de roman met dezelfde titel.


Emily Watson

Watson speelt de forensische psychiater dr. Emma Robinson die is aangewezen om onderzoek te doen naar een vrouw (Connie, actrice nog onbekend) die wordt beschuldigd van een gruwelijke misdaad, maar die beweert dat ze zich niets kan herinneren. Het is het verhaal van hoe twee vrouwen gevaarlijk dicht bij elkaar komen te staan wanneer het lot hen samenbrengt. Kan Emma ontdekken wat er is gebeurd in de nacht van de misdaad? Terwijl ze de waarheid achter de waanzin probeert te achterhalen en ontdekt wat Connie's verachtelijke gedrag heeft veroorzaakt, lijkt het erop dat haar pogingen om gerechtigheid te krijgen haar leven op het spel zetten.

ITV heeft nog niet gemeld wanneer de serie Too Close te zien is.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten