Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix bestelt spionageserie In From The Cold

Netflix bestelt spionageserie In From The Cold

Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Het wordt een serie van acht afleveringen. In de serie In From The Cold, geschreven en geproduceerd door Adam Glass (Supernatural), zien we een Amerikaanse alleenstaande moeder (Margarita Levieva) tijdens een Europese vakantie met haar dochter. Maar dan gaat de CIA haar dwingen om weer aan de slag te gaan als een Russische spion. In het verleden was ze betrokken bij een KGB-experiment waardoor ze speciale vaardigheden heeft. Ze moet een schurk te pakken krijgen die een reeks manische en moorddadige incidenten heeft veroorzaakt. Alleen als dat lukt mag ze haar nieuwe en rustige leven weer gaan leiden.


Margarita Levieva

De opnames van In From The Cold beginnen in maart in Madrid, Spanje. De in Rusland geboren Margarita Levieva, die vloeiend Russisch spreekt, speelde eerder een Russische spion in de NBC-serie Allegiance. Zij was ook te zien in de HBO-serie The Deuce, de NBC-serie The Blacklist en de ABC-serie Revenge.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten