Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nicole Kidman werkt aan Pretty Things voor Amazon

Nicole Kidman werkt aan Pretty Things voor Amazon

Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Amazon werkt aan een seriebewerking van de thriller Pretty Things van Janelle Brown. Het boek is brown's nieuwste boek en wordt op 21 april gepubliceerd. Big Little Lies actrice Nicole Kidman gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe serie. Nicole Kidman speelt niet alleen de hoofdrol in de serie, maar produceert hem ook. Reed Morano regisseert de serie en is uitvoerend producent, Janelle Brown is ook uitvoerend producent.

Embed from Getty Images
Nicole Kidman

Het verhaal draait om Nina, haar vriendje Lachlan en Vanessa. Vanessa is een bevoorrechte jonge erfgename en werkt als Instagram-influencer, maar het is niet allemaal zo mooi als het lijkt. Vanessa trekt zich terug op het landgoed van haar familie, Stonehaven: een landhuis met duistere geheimen. Toen Nina haar droom voor een bevredigende carrière instortte, richtte zij zich samen met haar vriendje Lachlan op het bestelen van rijke jongeren in Los Angeles. Nina haar moeder is ziek, dus zet zij alles op het spel om haar te helpen, zelfs als dat betekent dat ze haar gevaarlijkste oplichting moet uitvoeren. De paden van de drie kruisen elkaar aan de koude oevers van Lake Tahoe.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten