Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW bestelt twee series

The CW bestelt twee series

The CW heeft twee nieuwe series aangekondigd voor het 2020-2021 seizoen. Een reboot van een serie uit 1972 en een dramaserie.
The CW heeft Kung Fu, een reboot van de gelijknamige serie met David Carradine uit 1972, besteld. Onder andere Olivia Liang (Legacies), Kheng Hua Tan (Marco Polo) en Shannon Dang (Sorry For Your Loss) zullen een rol spelen in de nieuwe serie.

In Kung Fu besluit een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw een reis te maken naar een geïsoleerd klooster in China. Als ze terugkeert ontdekt ze dat haar geboortestad overspoeld wordt met misdaad en corruptie. Ze gebruikt ze haar vechtsport vaardigheden en Shaolin-waarden om haar gemeenschap te beschermen en gaat op zoek naar degene die haar Shaolin-mentor heeft vermoord en zich nu op haar richt.


Kheng Hua Tan

Daarnaast heeft The Cw ook Republic of Sarah besteld. Carlos Leal (Better Call Saul) en Jonathan Slavin (Dr. Ken) hebben een rol hebben in de pilot van de serie. Daarnaast vervullen Stella Baker (Tell Me Your Secrets), Nia Holloway (Hawaii Five-0) en Luke Mitchell (Blindspot) een rol in de serie.

De serie draait om Sarah Cooper, een rebelse middelbare schoolleraar in een klein stadje in New Hampshire. Als het stadje wereldberoemd wordt, door het ontdekken van waardevolle grondstoffen, besluiten de bewoners het gebied tot een onafhankelijk land te verklaren. Nu moet Sarah een groep buitenbeentjes leiden, terwijl ze proberen hun eigen land vanaf de grond op te bouwen.


Luke Mitchell
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten