Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Game of Thrones wint veel prijzen bij uitreiking Creative Arts Emmy's

Game of Thrones wint veel prijzen bij uitreiking Creative Arts Emmy's

Game of Thrones heeft de meeste prijzen binnengesleept bij de uitreiking van de Creative Arts Emmy Awards. De serie nam in totaal zeven prijzen mee naar huis.
Game of Thrones won in onder meer de categorieën beste muziek, beste kostuums in een sciencefiction- of fantasyserie en beste visuele effecten, meldt Deadline. Hieronder de trailer van het zevende seizoen.

Video on youtube


American Crime Story (subtitel The Assassination of Gianni Versace), een anthologieserie die om de moord op de modeontwerper draait, won vier prijzen, waaronder voor beste casting. Ook de series The Crown en The Handmaid's Tale vielen meerdere malen in de prijzen; de dramaseries namen ieder drie awards mee naar huis. De CNN-documentaireserie Anthony Bourdain: Parts Unknown kreeg vijf onderscheidingen.

De Creative Arts Emmy's worden jaarlijks uitgereikt in de week voorafgaand aan de ceremonie voor de Emmy Awards. Die vindt dit jaar plaats op 17 september. Daarbij worden vooral prijzen uitgereikt voor werk achter de schermen, maar er zijn ook awards voor kleine categorieën als documentaireseries en specials.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
10 september 2018, 11:28
De "trailer" hierboven is een fake!
0
Mandy1966
10 september 2018, 11:34
Waar zie je dat aan, dat het fake is?
0
JanWillemK
10 september 2018, 15:03
De video bevat alleen maar beelden van vorig seizoen en beelden van een aankomende smartphone game. De video is gepload door iemand die niets met GoT of HBO te maken heeft en de reacties onder de video geeft aan dat het fake is.

En via de officiele kanalen (HBO website, twitter en George R.R. Martin) zijn er geen melding gedaan van een trailer voor het nieuwe seizoen.

Trailer van de smartphone game: https://www.youtube.com/watch?v=iEYCSbE0n-o
0
Mandy1966
10 september 2018, 15:04
Dank je wel voor je uitleg. De trailer is inmiddels gewijzigd.
1
Log in om een reactie achter te laten