Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2019

Nomineren voor de Serie van Jaar verkiezing 2019

MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Net als verleden jaar vragen we ook dit jaar weer aan onze lezers welke series zij nu het beste vonden. En ook dit jaar willen we jouw genomineerde series meenemen. Er zijn dit jaar wel wat veranderingen in de categorieën. Zo is niet Engelstalige serie en Guilty Pleasure verdwenen uit de lijst. Daarvoor in de plaats zijn beste acteur en actrice gekomen.



Wil je nomineren, dan kun je dat hier doen. Lees de regels even door en geef dan bij de reacties jouw lijst door van de series en acteur en actrice die jij in 2019 het allerbeste vond. Je nominaties zullen worden meegenomen door onze schrijvers die een top 10 zullen samenstellen.



Heb je nog ideeën, geef ze door aan Jos via een persoonlijk bericht. Je hebt tot 1 december de tijd om je nominaties door te geven. Veel succes met nomineren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

TnTNL
7 november 2019, 15:39
Leuk dat jullie hier altijd de tijd en moeite in stoppen Mandy. Bedankt!
2
Mandy1966
7 november 2019, 15:40
Namens het hele team, bedankt, we doen het met heel veel plezier.
1
DAVE2804
7 november 2019, 15:47
Leuk weer deze tijd van het jaar. Wel jammer dat Beste niet-Engelstalige serie verdwijnt, dit was een interessante categorie. Ik ben bang dat het nu te Amerikaans gaat worden, dus alleen maar Amerikaanse series in alle categorieën. Maar ik ga uiteraard wel stemmen, haha.
5
Inter
8 november 2019, 19:41
Geweldig, weer serie verkiezingen.
2
Log in om een reactie achter te laten