Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Scott Wilson overleden

Scott Wilson is 6 oktober 2018 overleden aan de gevolgen van leukemie.
Acteur Scott Wilson was tot zijn dood in het vierde seizoen fan-favoriet uit de serie The Walking Dead. In de zombieserie speelde hij de zachtaardige Herschel Greene. Titus Welliver vertelde dit in een Tweet, ze speelde samen in de serie Bosch.



Tijdens de New York Comic Con werd op zaterdag, een uur voordat er bekend werd dat Wilson was overleden, bekend gemaakt dat Wilson een speciale terugkeer gaat krijgen als Herschel Greene in het negende seizoen van The Walking Dead. Hij had de scènes nog voor zijn overlijden opgenomen.

The Walking Dead kwam later met een officiële media aankondiging: “We zijn diep bedroefd om te melden dat Scott Wilson, de ongelooflijke acteur die Hershel in The Walking Dead speelde, op 76-jarige leeftijd is overleden. Onze gedachten zijn bij zijn familie en vrienden. Rust in het paradijs, Scott. Wij houden van jou!"


De carrière van Wilson begon al in 1967. Hij speelde toen vele filmrollen, meer dan 50, en werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe voor zijn ril in de film uit 1980 The Ninth Configuration. In 1986 had hij zijn eerste televisierol te pakken in de serie The Twilight Zone (1985). In 2000 speelde hij een gastrol in de serie The X Files. Ook speelde hij in series als Karen Sisco en Law & Order.

Vanaf 2001 kreeg hij grotere gast- en bijrollen in series als CSI: Crime Scene Investigation, Damien en The OA. In hoeveel afleveringen en wanneer Herschel te zien zal zijn in The Walking Dead is niet bekend gemaakt.

Scott Wilson is 76 jaar geworden, R.I.P.

Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

TnTNL
7 oktober 2018, 11:46
Heel jammer.
0
HereIsTom
8 oktober 2018, 11:39
R.I.P. Scott Wilson


Meet Hershel Greene;

https://youtu.be/2bN9Mt7zDJ0
0
antimidant
2 november 2018, 15:45
rip
0
Log in om een reactie achter te laten