Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC, CBS, NBC & FOX verlengen cast opties voor verschillende pilots

ABC, CBS, NBC & FOX verlengen cast opties voor verschillende pilots

De Amerikaanse netwerken ABC, CBS, NBC & FOX verlengen de opties voor de cast van verschillende pilots. De opties voor CBS' Jury Duty werden niet verlengd.
In mei en juni besloten de grote Amerikaanse netwerken over hun pilot, die werden tegengehouden door het coronavirus. Waar een aantal projecten een directe serie order ontvingen, werden anderen doorgeschoven of afgezegd. De cast opties voor pilots verlopen normaal gesproken al op 30 juni, maar dit werd uitgesteld tot 30 september.

Afgelopen juni werd bijna de volledige cast van de pilot La Brea van NBC bekend. Er moesten nog twee hoofdrollen vervuld worden, het werd verwacht dat Natalie Zea en Zyra Gorecki deze rollen zouden vervullen. Die optie werd in eerste instantie verlengd tot 30 september en is nu verlengd tot 31 december. Ook zat het er voor La Brea dik in dat de serie een seriebestelling kreeg, maar het netwerk heeft nu nog geen besluit genomen over de toekomst van de pilot. De verlenging geldt ook voor de cast opties van de pilot Night School, waar NBC ook nog geen besluit over genomen heeft. Naar verluidt zou de cast van de andere NBC pilots, Langdon, Ordinary Joe, Grand Crew en American Auto volledig rond zijn.

ABC heeft de opties voor de pilots Harlem’s Kitchen, Home Economics en Work Wife ook uitgesteld. Hetzelfde geldt voor de pilots Pivoting, This Country, The Big Leap, The Cleaning Lady, Blood Relative en het naamloze Film Re-Enactment Project van FOX.

De enige pilot waarvan de cast niet verder werd verlengd, is die van de komedieserie Jury Duty van CBS. De serie blijft nog in overweging bij het netwerk en zou in 2021 herzien kunnen worden. CBS heeft verder voor de series Ways & Means, Good Sam, The United States of Al, The Three of Us, Ghosts, The Big Bad Wolfes en het naamloze Kingsbury/Daley/Goldstein project besloten om de cast opties welt e verlengen. De komedieserie B Positive van Chuck Lorre voor CBS was de enige pilot die nog net gefilmd was voordat de productie werd stilgelegd door de gevolgen van het coronavirus. Naar verwachting zal zijn andere pilot, The United States of Al, een van de eerste zijn die weer gefilmd kan worden.


B positive
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten