Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC heeft drie komediepilots besteld

ABC heeft drie komediepilots besteld

ABC heeft aangekondigd dat ze een pilot hebben besteld voor de reboot van The Wonder Years en twee andere comedy-projecten.
The Wonder Years is een familie dramedyserie uit de jaren 80. De reboot zal in hetzelfde tijdperk afspelen en zal een zwarte middenklas familie uit Montgomery, Alabama gaan volgen tijdens de turbulente late jaren zestig.



De remake komt van Dave (2020) producer Saladin Patterson, die schrijft en dient als executive producer. Fred Savage, de ster van de originele serie, zal de productie regisseren, terwijl Empire co-creator Lee Daniels en zijn Lee Daniels Entertainment-partner Marc Velez zullen produceren met de originele co-creator Neal Marlens aan boord als consultant. De piloot wordt dit voorjaar gefilmd.

Naast deze productie heeft ABC ook twee studentenkomedies aangekondigd; Maggie en een Regina Hicks-project zonder naam. De laatste is een multiple-camera komedie van ABC Signature en Viola Davis, Julius Tennon en Larry Wilmore. Dit project liep al sinds 2017. Het volgt drie voormalige studentes die het contact verloren na een hereniging tijdens een cruciaal punt in hun leven.

Ten slotte is Maggie, dat in ontwikkeling was als onderdeel van ABC's tweede cyclusproces, afkomstig van Family Guy en Life in Pieces-schrijver Maggie Mull, dochter van Clue-acteur Martin Mull, en Life in Pieces-bedenker Justin Adler. De single-camera komedie volgt een jonge vrouw die probeert het hoofd te bieden aan het leven terwijl ze haar capaciteiten als paranormaal begaafd persoon leer te accepteren. Ze kan ieders toekomst zien, maar haar aanwezigheid zorgt voor een puinhoop.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten