Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW besteld drie pilots

The CW besteld drie pilots

Een spin-off van Walker en van Supernatural en Gotham Knights zijn allemaal opgepikt door The CW als pilot.
Dat er pilots zijn besteld houdt nog niet in dat er werkelijk een serie zal worden besteld. Maar het begin is er.

In juni werd er al bekend gemaakt dat er een Supernatural prequel in de maak was bij The CW. Nu is bekend gemaakt dat er ook daadwerkelijk een pilot is besteld.

Het drama draait om de ouders van Dean en Sam Winchester - John en Mary - en vertelt het epische liefdesverhaal over hoe ze elkaar ontmoetten en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld. Het wordt verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester (Jensen Ackles). Deze pilot is de derde poging om een Supernatural spin-off te lanceren. Eerdere backdoor-pilots Bloodlines (2014) en Wayward Sisters (2017) werden afgeblazen.


Jensen Ackles (L) en Jared Padalecki

The CW heeft nog een andere spin-off in de pijplijn van Walker, dat een instant doorbraak was toen het vorig jaar in première ging en al snel werd vernieuwd met een tweede seizoen.

De spin-off Walker: Independence speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw en volgt Abby Walker, een welvarende Bostonian wiens man voor haar ogen wordt vermoord terwijl ze op reis zijn naar het westen. Op haar zoektocht naar wraak kruist Abby het pad met Hoyt Rawlins, een beminnelijke schurk op zoek naar een doel. De reis van Abby en Hoyt brengt hen naar Independence, Texas, waar ze diverse, eclectische bewoners tegenkomen die vluchten voor hun eigen moeilijke verleden en hun dromen najagen. Deze nieuwe familie zal worstelen met de veranderende wereld om hen heen, terwijl ze zelf agenten van verandering worden in een stad waar niets is wat het lijkt.

Tot slot, Gotham Knights dat komt van Batwoman uitvoerende producenten Chad Fiveash en James Stoteraux en uitvoerend story editor Natalie Abrams.

In de nasleep van de moord op Bruce Wayne, smeedt zijn opstandige geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader. En als de meest gezochte criminelen van de stad, moet deze afvallige bende buitenbeentjes vechten om hun namen te zuiveren. Maar in een Gotham zonder Dark Knight om het te beschermen, daalt de stad af in de gevaarlijkste die het ooit is geweest. Hoop komt echter uit de meest onverwachte hoek, want dit team van niet-overeenkomende voortvluchtigen zal de volgende generatie redders worden, bekend als de Gotham Knights.

Hoewel het zich afspeelt in Gotham City, staat het los van zowel The CW's Batwoman, dat in zijn derde seizoen is en de aankomende videogame van Warner Bros.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
10 februari 2022, 10:42
Gotham City lijkt mij erg overbodig.. Ga dan lekker Titans kijken. Kwalitatief ook veel beter dan de DC series die bij The CW uitgezonden worden.
Het zal niet exact hetzelfde zijn maar je volgt wel o.a. Robin en zijn team om tegen het kwaad te vechten.
1
BlackBiker
10 februari 2022, 13:24
Hoewel ik altijd een Supernatural fan ben geweest zie ik weinig in de prequel die nu wordt voorgesteld. De enige spin-off aankondiging waar ik echt enthousiast van werd was Wayward Sisters. De backdoor pilot daarvoor vond ik één van de beste Supernatural afleveringen van dat seizoen (S13 geloof ik). Maar helaas is dat niets geworden.
Walker kijk ik niet. Jared Padalecki is geen Chuck Norris en zal dat ook nooit worden. Die spin-off lijkt me ook echt niets.
En ik ben het eens met mijn voorganger dat Gotham Knights nogal overbodig lijkt. Een Batman serie zonder Batman. Tja....
0
Log in om een reactie achter te laten