Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot-bestelling voor medisch drama The Hurt Unit bij ABC

Pilot-bestelling voor medisch drama The Hurt Unit bij ABC

ABC maakt een ritje met het Hospital Urgent Response Team. Het netwerk heeft een pilot besteld voor het medische drama The Hurt Unit.
Het project komt van Promised Land-bedenker Matt Lopez en voormalig Seal Team-showrunner John Glenn met Marc Webb (Why Women Kill) als regisseur.

The Hurt Unit volgt een zeer bekwaam team van traumachirurgen en verpleegkundigen die het veld in racen om de patiënten te behandelen die het ziekenhuis niet op tijd halen. Wanneer de zieken en gewonden niet naar de Spoedeisende hulp kunnen, brengt de Hurt de Spoedeisende hulp naar hen.

Lopez, die een algemene overeenkomst heeft met studio ABC Signature, en Glenn zullen schrijven en produceren. Webb (foto) zal ook produceren.



Matt Lopez en John Glenn hebben eerder samen een aantal projecten geschreven waaronder Dreamer voor NBC en Caesar, dat in ontwikkeling was bij ABC.

Het is de laatste ABC pilot-bestelling deze maand; het Disney-netwerk bestelde een pilot voor de juridische soap Judgement van voormalig Charmed (2018)-showrunner Joey Falco, en een voor een remake van de Franse serie HIP van Drew Goddard (Daredevil).

Dit komt omdat ABC zijn plannen heeft vernieuwd om duidelijke eerste- en tweede-cyclus ontwikkelingsroutes te introduceren voor series die in de herfst en het tussenseizoen worden uitgezonden nu de industrie de pandemie te boven komt. De eerste cyclus zoekt series voor het najaar en de tweede cyclus zoekt series voor het tussenseizoen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten