Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gillian Vigman gecast in pilot van Amazon Freevee's Open Book

Gillian Vigman gecast in pilot van Amazon Freevee's Open Book

Gillian Vigman heeft een hoofdrol tegenover Katelyn Tarver in een half uur durende gescripte pilot, Open Book, geïnspireerd op de bestseller van Jessica Simpson.
Open Book is afkomstig van Tom Kapinos (Californication), Patrick Moran's PKM Productions en Amazon Studios. Geschreven door Kapinos, wordt de serie beschreven als een stuwend, muziek doordrenkt coming-of-age verhaal.

Het volgt de opkomst van popster Sadie Sparrow (Tarver) van ingenue tot mogul en laat ons kennismaken met de familie, vrienden en geliefden die ze onderweg verzamelt. De serie behandelt thema's als liefde, vriendschap, familie en zusterschap, relaties, zielsverwantschap, Hollywood en de muziekindustrie. Uiteindelijk omarmt Sadie zichzelf en het feit dat haar hart onvermijdelijk wil wat het wil in elke fase van het leven.



Vigman (foto) zal Sadie's moeder spelen. De actrice is momenteel is te horen als de stem van Dr. T'Ana in de Paramount+-animatieserie Star Trek: Lower Decks.

Haar andere credits omvatten onder andere een terugkerende rol in de FOX-comedyserie New Girl, een vaste rol in het comedy/drama Life Sentence van The CW en ze was te zien in gastrollen in HBO's Divorce (2016), The CW's Roswell, New Mexico en HBO's The Sex Lives of College Girls.

John Stamos (Big Shot (2021)) speelt ook in de pilot en zal ook terugkomen als de serie daadwerkelijk wordt opgenomen.

Kapinos en Bernstein produceren. Moran en PKM Productions produceren samen met Amazon Studios. Jessica Simpson, Lauren Auslander en Lacy Lynch produceren ook. Adam Bernstein (Billions) regisseert en is ook uitvoerend producent.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten