Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nina Dobrev in Fam van CBS

Nina Dobrev in Fam van CBS

Nina Dobrev, bekend van haar rol in The Vampire Diaries waarin zij zes seizoenen speelde als Elena, keert binnenkort terug in een nieuwe komedieserie.
Dobrev zal te zien zijn in de nieuwe CBS pilot met de titel Fam.

Dobrev gaat in de pilot de rol spelen van een vrouw (Clem) van wie het leven er sterk op achteruit gaat op het ogenblik dat haar jongere halfzus Shannon (Odessa Adlon) en ook haar verloofde bij haar intrekken om te ontsnappen aan hun tirannieke vader.

Embed from Getty Images
Nina Dobrev

Clem wordt omschreven als een vrouw die weet hoe ze moet charmeren. Ondanks haar stoute kantjes in het verleden lijkt ze alles nu goed op orde te hebben en heeft ze hard gevochten om haar 'beste zelf' te ontdekken.

Toch leeft Clem ook met een leugen voor de buitenwereld. Ze vertelt namelijk iedereen dat haar vader al tien jaar dood is. In werkelijkheid is dat niet het geval, maar blijkt ze gewoon te beschaamd om weer met hem geconfronteerd te worden. Op het ogenblik dat de zus van Clem opduikt lijkt haar leugen evenwel uit te komen.

Fam wordt geschreven door Corinne Kingsbury. Kapital Entertainment en CBS TV Studios zijn de producenten. De regisseur is Scott Ellis. Het is nog onbekend wanneer CBS Fam gaat vertonen, voorlopig wordt er alleen een pilot gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten