Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW maakt pilot van Superman & Lois

The CW maakt pilot van Superman & Lois

The CW is momenteel bezig is met het ontwikkelen van een Supergirl spin-off serie getiteld Superman & Lois, die zich concentreert op Supergirl’s Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als een iconisch koppel.
Voorlopig laat The CW alleen een pilot maken van de serie Superman & Lois. Hoechlin verscheen voor het eerst als de Man of Steel in de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van Supergirl en heeft de rol overgenomen in de cross-over Elseworlds.

8497 SupermanLois

De serie wordt de nieuwste lid van het Arrowverse na de aankondiging van de aanstaande Arrow spin-off Green Arrow & the Canaries. Superman & Lois wordt gemaakt door uitvoerend producent Todd Helbing (The Flash). Het wordt uitvoerend geproduceerd door DC TV-universum maker Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns.

De serie is geschreven door Helbing en volgt het verhaal van ‘s werelds beroemdste superheld en de beroemde journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die gepaard gaat met werkende ouders in de hedendaagse samenleving. In Elseworlds van vorig jaar werd onthuld dat Lois zwanger was van hun eerste kind.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten